Slovenija
12215 ogledov

Novinarji oddaje Argument na Planet TV so razkrinkali pedofila

Pedofil. Slika je simbolična. Pixsell
Z novinarko oddaje, ki se je predstavljala kot 14-letnica je na spletu navezal stik 35-letnik iz Nove Gorice.

Ta se je, potem ko sta se dogovorila za spolni odnos, pripeljal v Ljubljano, kjer ga je pričakala novinarka, po krajšem pogovoru pa ju je zmotil voditelj oddaje Mirko Mayer, ki je 35-letnika soočil z dejstvom, da gre pri njegovem ravnanju za pedofilijo.

Čeprav je bil prej zelo zgovoren in je dekletu, za katerega je bil prepričan, da je staro 14 let, govoril, da ima debelega in jo spraševal, če bo »spermico v usta ulovila«, je po srečanju z Mayerjem ostal brez besed.

Argument

‼️Pedofil padel v zasedo oddaje Argument‼️ 35 letnik 🙅🏽‍♂️ se je želeli dobiti s 14 letnico! 🤷🏼‍♀️ O predofiliji smo se pogovarjali s Katjo Bašič, predsednico Združenja proti spolnemu zlorabljanju. Pridružilo pa se nam je tudi 24-letno dekle, ki jo je pred več kot 20imi leti zlorabil dedek.

Objavil/a Argument dne Petek, 05. april 2019
Komentarjev 11
  • Jana Bejba 15:22 09.april 2019.

    To je znalo biti zelo, zelo nevarno. Dokler ima nekoga zraven, ki ščiti hrbet nevarnemu kriminalcu in pedofila strogo zaprejo, mi je normalno. Razen, če je vse skupaj zaigrano. K to bi morala policija. Samo ne vem... Če bereš po ...prikaži več medijih, kako nč ne pride takoj policija kot primer na Ptuju, ko so se dogajali uboji.

  • Avatar Leon
    Leon 15:38 08.april 2019.

    V kakšen koš bi lahko postavili otroški parlament ? Zame je to zloraba politike nad otroki !

  • alen009 15:26 08.april 2019.

    Prekleta golazen ogabna. Za take imajo pa arabci dobre kazni. Izbiraj med kubikom kamenja ali mečem, kurbež nagravžen!!!!