Magazin > Film & Glasba & TV
17296 ogledov

Planet TV se je opravičil: Gre za nedopusten dogodek, ki ga obžalujemo

ajda mlakar Planet TV
To vremensko napoved si bodo Planetovi gledalci še dolgo zapomnili.

Prejšnji teden je v oddaji Danes zvečer na Planet TV vremenarki Ajdi Mlakar v eter ušlo kup neprimernih besed. "Hvala za nocoj, jutri bo z vami moj prijatelj iz … o, fak, ne morem … prijatelj in sodelavec … jaz se opravičujem. U pi*** mater Bojč. Hotela sem ga napovedati, ker vem, da mu dogaja. /.../ U pi***. Mlakar, raje bodi tiho, če nimaš kaj pametnega za povedat," so bile besede, ki več kot očitno niso spadale v eter, temveč so bile v šali namenjene sodelavcu. 

Glede na to, da vremenske napovedi ponavadi niso posnete v živo, so nam s Planet TV pojasnili, kako je do neljubega dogodka sploh prišlo.

ajda mlakar Magazin Planet TV v eter spustil izpad svoje vremenarka

"Zaradi nepozornosti enega od sodelavcev se je zgodila zelo neljuba napaka, ko smo v eter namesto prave vremenske napovedi spustili vajo, v kateri  voditeljica Ajda Mlakar uporabi nekaj neprimernih besed. Gre za nedopusten dogodek, ki ga obžalujemo. Še posebno pa obžalujemo, da je tarča kritik naša Ajda Mlakar, ki je srce naše redakcije in si obsojanja zagotovo ne zasluži. Zato se za napako iskreno opravičujemo ne le vam gledalki, ampak tudi Ajdi Mlakar," pojasnjuje in se opravičuje Planet TV. 

Komentarjev 12
  • Laznivi 22:50 01.april 2019.

    In kaj je tu za se zgrazat ? Zgrazamo se lahko samo nad zaplankanostjo budal penzionisticnih ki jih vse na tem svetu moti.

  • simon992 21:45 01.april 2019.

    Povsem neprimerno, afna, kot privatno tako debatno.....

  • supreme 20:45 01.april 2019.

    ja in....nič posebnega ..malo smeha ne škodi.......tejle Ajdi bi dal pa prvih neki voženj po toboganu za đabe .....hahaha

Sorodne novice