Magazin > Film & Glasba & TV
29840 ogledov

Tako je Tratnikova izvedela, da je ob oddajo

Katja Tratnik Planet TV
Brez dela na televiziji ostala tudi ena najbolj prepoznavnih voditeljic.

Ena najbolj prepoznavnih voditeljic pri nas ne bo več del televizijskega programa. Z ukinitvijo oddaje Dan. na Planet TV je brez voditeljskega stolčka poleg Lili Žagar ostala tudi Katja Tratnik. Ali je priljubljena voditeljica, ki televizijske ekrane krasi že tri desetletja to spremembo pričakovala?

"O tem smo sicer govorili že od poletja, a so na koncu to programsko odločitev sprejeli, ne da bi mene kaj dosti o tem spraševali. O spremembah smo se pogovarjali in če delaš na televiziji, si tovrstnih sprememb navajen," pravi Tratnikova, ki ne ve, ali ostaja del ekipe Planet TV: "Ne vem, pojma nimam, a ne bo razmišljala v naprej in travmirala, to ni v moji naravi. Ko, če, se bo pojavila ponudba, bom o njej razmišljala takrat. Bom pa kaj drugega počela, že od nekdaj sem si želela na tečaj keramike. Trenutno pa sem totalno super in vesela, da bom imela čas za pospravljanje, zase in za kavice s prijateljicami. Ničesar ne obžalujem, saj sem na televiziji že trideset let in sem televizijsko kariero že nekako izživela."

Bi se Katja morda odzvala na ponovno povabilo k oddaji Dobro jutro na TV Slovenija, katere obraz je bila številna leta? "To pa ne. Ne, da bi imela kakšno zamero do programa ali kolegov, a to enostavno ne bi bilo časovno izvedljivo z mojo redno službo. Ne morem vstajati ob treh zjutraj, oditi po programu še v službo in biti cel dan na nogah," pravi.

Sicer pa si časa ne zapolni le s službo, domom in otroci, pač pa je že leto in pol srečna tudi s svojim srčnim izbrancem iz tujne, s katerim se že veselita, da bosta praznike preživela skupaj: "Veselim se tega, da bom čez praznike prosta, da bom doma in da bova skupaj."

Planet TV Magazin Direktor Planet TV zapušča televizijo Bar Magazin Planet TV brez sramu kopiral Pop TV

 

Komentarjev 6
  • ECKING 10:30 28.december 2018.

    pa pohvala spet AHF za super poucen clanek ,le tako naprej...PODEN!!!

  • ECKING 10:30 28.december 2018.

    odkar je rodila in ima otroka(e) se tudi obnasat ne zna kaj sele govoriti normalno...ko govori v kamero je kot, da bi se pogovarjala z nekim malim otrocickom

  • Spark 16:55 27.december 2018.

    [ Brez dela na televiziji ostala tudi ena najbolj prepoznavnih voditeljic. ] Končno.

Sorodne novice