Magazin > Film & Glasba & TV
10960 ogledov

Šov Bar: Zato Planet TV še ni odprl vrat bara

bar show Saša Despot predstavitev šova Bar
Kaj bodo tekmovalci začeli delati v baru?

Na Planet TV so v torek začeli predvajati novo sezono resničnostnega šova Bar, ki bo letos trajal kar pet mesecev. Vrata dejanskega bara pa bodo odprli šele 11.9., so preko instagrama sporočili s Planet TV-ja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prvi selfi ekipe BAR! 👋🏼👋🏼👋🏼 Pridite na veliko otvoritev v torek, 11. 9. ➡️ najdete nas na Kongresnem trgu 3! 🍾🍾🍾 #BarPlanet #PlanetTV

A post shared by Bar na Planet TV (@barplanet) on

Kaj bodo do takrat počeli tekmovalci in zakaj so se odoločili za otvoritev na torek? Odgovore je za naš medij sporočila njihova medijska predstavnica.

"Bar ima letos več novosti, ne le življenje v neposredni bližini Bara. Barovce in barovke smo predstavili in v stanovanje vselili v oddajah v živo, prav tako smo predvajali posebno oddajo z najbolj zanimivimi utrinki z avdicij in o pripravi samega bara. Otvoritev Bara za obiskovalce bo v torek, 11. septembra, kar pomeni, da imajo barovci dovolj časa, da se spoznajo, organizirajo, naučijo dela z blagajno, nabavo, avtomati, postrežbo … in pripravijo nepozabno zabavo!“ so nam sporočili s Planeta.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice