Magazin > Film & Glasba & TV
24498 ogledov

Bar: Napadel hčerko Andrijane Starina Kosem

Bar Planet TV
Po samo nekaj urah je Žiga eno dekle popeljal v raj, drugo pa v pekel.

Očitno bo v letošnjem Baru precej vroče - tako ali drugače. Žiga, nekdanji nogometaš, ki je svoj domači kraj Šmartno ob Paki razglasil za največjo nogometno vas v Sloveniji, je v nekaj urah v Baru dobil največ ženske pozornosti. 

Tekmovalci so se, potem ko se je vselila še druga polovica, sprostili in popili nekaj kozarčkov šampanjca in vina. Polni adrenalina pred začetkom šova so se zabavali, a seveda, brez prepirov tudi ni šlo. Žiga se je sporekel s Katarino, hčerko nekdanje državne sekretarke Andrijane Starina Kosem.

Andrijana Starina Kosem bobo Magazin Bar: Med tekmovalci tudi lepa hči Andrijane Starina Kosem!

Prepir, ki je bil sicer minimalističen, se je sprevrgel v žaljenje, kar Katarini nikakor ni bilo všeč. Žiga jo je namreč zato, ker je prestavljala kozarce, jih pospravljala in umikala, ozmerjal z različnimi žaljivkami. V kadilnici pa sta se sporekla, češ, da Žiga takoj pove, če mu kdo ni všeč, Katarina pa mu ni ostala dolžna: "Ni problem, da sva se skregala, ampak ti si mene žalil. Aroganten si."

Bar Magazin Foto: Barovca sta se že prvi dan prepustila strastem, podirala vse!

Lara, 21-letna Ljubljančanka, ki se je pred prepirom in tudi po njem prepustila strastem prav z Žigom, se je odločila stopiti med prepirljivca. To so opazili tudi drugi tekmovalci. "Vidiš, da je zatrapana vanj in zdaj ga brani," je rekla ena od sostanovalk. Tudi Žigi je rekla, naj se umiri, češ, da ju snemajo kamere, nekdanji nogometaš pa se na to kratko malo požvižga: "Pa kaj pol, če me snemajo! Jaz vedno povem tako, kot mislim. Pa če bi me gledalo 50 milijonov ljudi, ne dva milijona!"

Komentarjev 8
  • Avatar Leon
    Leon 19:18 07.september 2018.

    Napadel hčerko Adrijane Starina Kosem................. a je to show Adriane Starina in njene hčere ? Kdo je ta Starina ?

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 17:21 07.september 2018.

    niso vsi geni primerni za rojevanje otroka...

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 17:19 07.september 2018.

    niso vsi geni primerni za rojevanje, drage mame...brez morale !