Magazin > Film & Glasba & TV
44666 ogledov

Obsedeno stanje: Bara menda konec, tekmovalci naj bi zapustili šov

bar_2018 Planet TV
Po naših informacijah naj bi tekmovalci družno zapustili resničnostni šov Bar.

V uredništvo smo dobili sporočilo, da naj bi iz šova izstopili vsi tekmovalci, kar naj bi na uho prišlo tudi Gregorju, ki je šov prostovoljno zapustil v petek ponoči. "Tudi jaz sem dobil to informacijo. To sem pričakoval,"  je povedal.

jasna kuljaj Magazin Jasna Kuljaj na rdeči preprogi pristala na hrbtu

Kaj se dogaja za zaprtimi vrati Bara, da ga tekmovalci družno zapuščajo, smo vprašali PR službo programa Planet TV, ki šov predvaja. Po njihovih informacijah, naj bi šov res zapustili Grega, Tamara in Karmen, Katarina v šovu zaenkrat ostaja, kar nam je potrdila tudi njena mama Andrijana Starina Kosem. Kosmova pravi, da informacij o  hčerki nima, da pa je tudi ona slišala, da naj bi se sprva odločila šov zapustiti, nato pa vseeno ostala.

Planet TV Slovenija Planet TV še naprej v izgubi ...

Kaj se dogaja s tekmovalci, ne vedo niti na Planetu, sporočili so le, da jih je produkcija v petek pomirila, češ da šov teče dalje. Kaj točno se dogaja in kako bo v bodoče, bo produkcija Planetu predstavila na današnjem sestanku. 

Komentarjev 12
  • hubertfast 06:39 18.september 2018.

    Nazaj v Bar in delat

  • Jožef Koprivnikar 17:27 17.september 2018.

    Bar gor ali dor, vse skupaj je ena polomijada, nepotrebno saj nima ne repa ne glave

  • Majazmaja 14:00 17.september 2018.

    Tega shita sicer ne gledam, se mi pa zdi, da gre za reklamno potezo produkcijske hiše, ker gledanost očitno ni taka, kot so pričakovali.

Sorodne novice