Magazin > Film & Glasba & TV
29794 ogledov

Šok v Baru: To se ni zgodilo še v nobenem šovu pri nas

bar_2018 Planet TV
Šok za šokom.

Za glavno nagrado se v šovu Bar poteguje le še 12 tekmovalcev, saj so včeraj oddajo prostovoljno zapustili kar štirje Barovci – najprej Tamara in Grega, nato pa še Karmen in Katarina.

Najprej je kovčke spakirala Tamara, ki se je za ta korak odločila po tem, ko jo je v šovu obiskal fant. Odstranila je mikrofon in se z njim usedla za šank. Menedžer Bara, Emi Nikočević, jo je poklical k sebi in ji pred gosti dal tri kazenske kartone. "Žal mi je, ampak tvoje obnašanje danes je šlo čez vse meje,“ je rekel. Tamari so se njegove besede očitno zdele nesmiselne. Med njegovim govorom je namreč skočila na noge in odkorakala stran.

bar_2018 | Avtor:


Grega pa se je pred svojim odhodom najprej razburjal v baru, nato pa še v stanovanju. “Pokvarjeno. Ves čas neke drame - pa en domov, pa en joka. To mi kličemo sami s svojimi mislimi, ker se kregamo cele dneve. Ne zaslužimo si tega,“ se je jezil v lokalu, v stanovanju pa povedal, da je prišel po prijateljstva, ne pa po denar, a so mu sotekmovalci pokazali sredinec. "Hej, ovce, 90 odstotkov vas je veselih, ker ste izgubili konkurenco. /.../ Razkrinkal sem vam smrade. Resnico sem vam povedal, pa smo še vedno tukaj, namesto da bi vsak rekel, da bo temu naredil konec,“ je še povedal in odšel.

bar_2018 | Avtor: Planet TV Planet TV


Med oddajo v živo je voditeljica Jasna Kuljaj vprašala, ali želi še kdo oditi. Roko je dvignila Karmen. Ugotovila je, da šov ni zanjo. Po oddaji pa je odšla še Katarina, ker je bil stres zaradi medosebnih odnosov v hiši zanjo prevelik.

Komentarjev 5
 • Avatar Darko Capek
  Darko Capek 11:11 16.september 2018.

  cela vlada je šow te so pa še neumni da se sploh prijavijo v ta glupost

 • Broj1 10:40 16.september 2018.

  A to sploh kdo gleda? Kdo pa sploh je ta Jakl, neka samooklicana faca, ki je na FB-ju objavil par videov z usiljenim humorjem brez kančka talenta.

 • perhan63 09:40 16.september 2018.

  ma kreteni k so se sploh prijavli..vsi bi moral spokat pa bi bilo konc prfukjenih reality pizdarij.