Magazin > Film & Glasba & TV
20326 ogledov

Bar: Laro v šovu obiskal "prijatelj“, snidenje zmotil Žiga

bar_2018
1/5
Planet TV
To se je zgodilo, ko je Žiga prišel do mize, za katero sta se pogovarjala Lara in njena nekdanja simpatija.

V šovu Bar je že takoj po štartu nove sezone postalo zelo vroče. Za to sta poskrbela Lara in Žiga, ki sta si že prvi večer padla v objem in se tako strastno "mečkala“, da sta pri tem v kopalnici podirala omarice. Lara je malo zatem sicer priznala, da ima zunaj simpatijo in ta fant jo je sedaj obiskal v lokalu, ki ga vodijo tekmovalci.

"S fantom, ki me je danes obiskal, sva začela neko skupno preteklost, potem je pa Lara šla v Bar. Veliko mi je pomagal. Težko mi je govoriti o temu, ker sem tukaj full zaje**** par stvari. Nekaj sem mu obljubila, pa se tega nisem držala,“ je povedala lepotička.

Njuno snidenje je bilo precej "napeto“, saj sta se izogibala očesnemu stiku – vsaj tako je bilo prikazano. Ko ga je Lara vprašala, ali bo prišel na kakšno zabavo v Bar, je mladenič odgovoril: "Bolje, da ne.“ Lara mu je celo priznala, da se ni obnašala prav. "Če je bila pa žurka,“ je bil razumevajoč.

Nato pa je k mizi pristopil Žiga in Larinega prijatelja veselo pozdravil, saj ga pozna že 15 let! Lara tega več kot očitno ni vedela.

Pozneje je med kosilo napadla Žigo, zakaj ga je pozdravil in jima kradel čas. Žiga se je na njen napad odzval zelo mirno.

lara novak, žiga rajh Magazin Bar: Na TV se strastem predaja z Žigo, zunaj pa jo čaka drugi?
Komentarjev 2
  • gordana11 19:52 16.september 2018.

    Vedno sem z veseljem pogledala Bar...celo v mislih sem imela se prijavit...ampak to letos...katastrofa od katastrofe....voditelji ki sploh ne znajo biti voditelji....tekmovalci ki to sploh ne znajo bit....menedžer ne more biti vsak...kr nekdo....halo...škoda Planet tv da ste s vsem tem ...prikaži več zgubili gledanost!!!!

  • supreme 09:09 15.september 2018.

    Vse zaigrano...po nekem slabem scenariju