Magazin > VIP
16176 ogledov

Šov Bar: Znorel zaradi tekmovalke Lare

bar_2018
1/8
Planet TV
Bar 2018. Po torkovi otvoritvi bara izbruhnil spor.

Med otvoritvenim večerom bara v Ljubljani je tekmovalce vodil Sandi, ki je imel polne roke dela – tudi z opozarjanjem svojih delavcev. Najbolj ga je jezila Lara, ki je, sicer tako kot nekateri ostali tekmovalci, z gosti nazdravljala z alkoholom, čeprav je vodja to vsem prepovedal. Poleg tega se je za njegov okus malce preveč zabavala, kar se je kazalo tudi na njenem delu. Gostu je lepotička namreč nalila napačno pijačo. Ker Lara Sandija ni ubogala, je znorel. "V skladišče se poberi. Tiho bodi! Ko se reče, da ni več alkohola, ni več alkohola. Bacardi nalivaš namesto vodke, čipse si odpiraš. Tam se zaje****, namesto da delaš. A misliš da si v vrtcu ali doma ali na šihtu. To je šiht, če ti kaj ne paše, spakiraj domov.“

Tudi Katarina je bila zaradi pitja alkohola večkrat opozorjena. Sandiju je poskušala razložiti, da na ta način dela promet. „Če ne bi prišli naši podporniki, bi bilo prazno. Tako sem ti naredila dodatnih 50 evrov prometa,“ je razložila vodji dneva, ki ji je na to odgovoril: „Če bi prišla inšpekcija in ti dala pihati, bi dobili kazen v višini 4 tisočakov.“

lara novak, žiga rajh Magazin Bar: Na TV se strastem predaja z Žigo, zunaj pa jo čaka drugi?

Počilo je tudi med pospravljanjem po zaprtju lokala. Žiga se je razburjal, da nekateri delajo, drugi pa se pogovarjajo. Grega ga je poskušal pomiriti, da se jim nikamor ne mudi. "Delajmo, da gremo čim prej domov,“ je vztrajal Žiga.

Menedžer Bara, Emi Nikočević, je bil nad večino tekmovalcev razočaran. "Prosili so me, naj dam 35 kartonov. Ne pozabite, ko dobite tri, greste ven,“ je bil jasen.

Bar Magazin Barovko na otvoritvi zasul z vročimi poljubi!
Komentarjev 1
  • Ansel 12:26 13.september 2018.

    Letos so tak mimo vdarle s totim šovom tak ke je groza. Bar kakšne? Ka se ova notre nonstop po oven hejsa pa se cmuleta med delom? Pa, da ne provem ova kuljajka sploh ne ve normalno gučate te se ...prikaži več dere v kamero. Ove lujz polek pa niti ne ve kero kamero nej gleda kdo nagovorja gledalce no ja sej tak puno jih ne gleda.