Magazin > Film & Glasba & TV
23738 ogledov

Šov Bar: Tega Planet TV ne bo vesel ...

bar_2018 Planet TV
"Katastrofa,“ pravi Emi Nikočević.

Barovci so v torek odprli bar. Na otvoritvi se je trlo ljudi in tekmovalci so dokazali, da so sposobni voditi lokal in prirediti dobro zabavo. Med delom je sicer zaradi neresnosti nekaterih tekmovalcev, ki so z gosti nazdravljali z alkoholom, prišlo do napetosti. Vodja Sandi je imel največ težav z Laro, ki ga ni ubogala in je bila pri svojem delu površna.

Kakor koli že, na koncu dneva so bili vsi s prvim večerom in izkupičkom zadovoljni. Z lokalom morajo zaslužiti čim več, tudi zato, da bodo to "zgodbo o uspehu“ lahko razvijali naprej. A že naslednji dan je Barovce čakala streznitev. Drugi večer je bil porazen. Mize so samevale, hišni bend je prepeval pred praznim plesiščem... Menedžer bara, Emi Nikočević, je bil jezen. "Današnji promet je enak sinočnjim 10, 15 minutam. Se tega zavedate? Katastrofa za drugi dan. Dopoldanska izmena – me je sram. Prva stvar, ki sem vam jo povedal, je bila ta, da je to zgodba o uspehu. Dokler se bar ni odprl, ste bili fenomenalni. Otvoritev je uspela, kaj pa danes? Mislite, da bomo imeli vsak dan otvoritve. /.../ Ljudje so videli, kaj se je dogajalo včeraj za šankom in drugod po baru,“ je na sestanku povedal Nikočević, ki je bil včeraj zelo oster. Podelil je celo prvi opozorilni karton (ko kandidat dobi tri, leti iz šova). Zaradi neresnosti ga je dobila Lara.

bar_2018 Magazin Šov Bar: Znorel zaradi tekmovalke Lare

Erik je sicer prepričan, da je bil za slab obisk kriv dogodek. "Bar je bil prazen zaradi dogodka. Delal sem v diskoteki in vem, kakšni dogodki napolnijo prostor in kakšni ne. Danes je bil hišni bend. Pri tem se mi zdi, da ne pride toliko ljudi.“ Sara pa krivi slabo promocijo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice