Magazin > Film & Glasba & TV
5306 ogledov

Direktor Planet TV zapušča televizijo

Vladan Andjelković Planet TV
Vladan Andjelković po dveh letih zapušča Planet TV.

»Točno dve leti sta minili od trenutka, ko sem prišel na Planet TV. Televizija je finančno stabilna. Že vso svojo kariero sem vsakič znova začenjal delo na televizijah, ki niso imele finančne stabilnosti, in odhajal, ko se je stabilnost dosegla. Tako sem se odločil tudi tokrat,« je za Siol povedal Vladan Andjelković in dodal, da se je v letu 2017, glede na leto prej, finančni rezultat televiziji popravil za šest milijonov evrov. 

»Izboljšati finančno stabilnost in hkrati znatno zvišati gledanost je mogoče le, če so na trgu objektivne okoliščine za normalno funkcioniranje vseh deležnikov na trgu. Na žalost ni bilo tako. Uradni sistem merjenja gledanosti v Sloveniji je zastarel in postavljen na takšen način, da se ne odziva na spremembe. Po tem zastarelem sistemu merjenja Planet TV še ni tam, kjer bi moral biti. Po nekaterih naprednejših sistemih, ki še niso uradno na trgu, pa je Planet TV že blizu položaju, na katerem bi moral biti,« je o rezultatih pod njegovim vodstvom še povedal Andjelković, ki je pokomentiral tudi govorice, da velja za neizprosnega. O njem se je pred nekaj meseci zelo veliko pisalo, ker je udaril scenarista šova The Biggest Loser.

»Znano je, da je moj značaj, blago rečeno, intenzivnejši od povprečnega. Če k temu dodamo moj položaj in to, od kod prihajam, je jasno, da sem se pojavljal v rumenem tisku. Seveda je bilo vse to, kar se je pisalo, pretirano, a se nikoli nisem oziral na to, kaj piše v rumenem tisku. Ob tem se lahko zahvalim svoji partnerici Lili, ki je umirila moj značaj in s tem preprečila, da bi se še kdaj pojavil v rumenem tisku,« je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice