Magazin > Film & Glasba & TV
6060 ogledov

Bar: Temni oblaki nad svežo ljubeznijo

Bar Planet TV
Žiga je načel prvi resnejši pogovor …

Po prvih dveh strastnih tednih so na vrsto prišle prve ljubezenske težavice. Očitno je, da Žiga na Laro gleda na več kot le "prijateljico z ugodnostmi", kako pa do njega čuti Lara? Prvi neroden trenutek se je zgodil, ko je Laro v Bar prišel pozdraviti fant, s katerim je bila pred šovom v nekakšnem razmerju. Med pogovorom ju je zmotil Žiga, ki Larinega prijatelja menda pozna že od prej, kasneje mu je svetlolaska očitala, da jima je kradel čas, a se je Žiga na to odzval zelo mirno.

karmen koren Magazin Video: Policija pred Planetovim barom, tekmovalci na robu živcev

V sobotni oddaji je Lara povedala, da še sama ne ve, kakšen odnos ima s fantom, ki jo je obiskal, je pa po oddaji od nje konkretnejše odgovore zahteval Žiga. Vprašal jo je, kaj misli po šovu, a Lara sprva ni želela videti, kam pes taco moli, zato je odgovorila, da odvisno od tega, ali šov zapusti čez en teden ali pa decembra zmaga. Žiga se je sicer strinjal, a je še enkrat ponovil vprašanje, češ da ga zanima, kaj bo z njima, ko prideta ven? Lara mu je na hitro odgovorila, da se bosta o tem pogovorila takrat, a se Žiga ni dal in jo je kar direktno vprašal: "Kakšne namene imaš ti z mano, ko prideš ven? Si rekla zadnjič, da si resna." Laro je to vidno razburila in očitajoče mu je odgovorila: "Kje? Kje sem to rekla? Kje sem to rekla?"

bar_2018 hude obtožbe Magazin V Baru menda miši in bolhe, tekmovalci na robu obupa

Očitno Lara in Žiga glede svojih čustev nista povsem usklajena … 

 

Komentarjev 7
  • VojtehVišenhofer 11:38 18.september 2018.

    Zakaj mi pa brišete komentarje? Včeraj ste poročali, da je vsega konec, danes pa, kot da se ni nič zgodilo. Objavljate lažne (verjetno plačane) novice. Zato se slabši od najslabših tračarskih medijev pri nas. Podn od podna. Sramota!

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 10:13 18.september 2018.

    Žiga potrčko,pošli jo v maloro,a ne vidiš da je baba psiho.