Magazin > Film & Glasba & TV
9600 ogledov

Planet TV Srbom pokazal vrata

The biggest loser
Za televizijske kamere se vrača mati naših resničnostnih šovov.

Melinda Rebrek je v medijskem svetu poznano ime, čeprav je pred kamerami skoraj nikoli ne vidimo. Je ena naših najuspešnejših producentk, ki je zakrivila že lepo število resničnostnih šovov. Sama se je zadnji dve leti posvečala drugim projektom, kot je ljubljanski teden mode LJFW in kulinaričnemu projektu Skrivna večerja. Tokrat bo ponovno prevzela vajeti resničnostne produkcije, vrača se kot šefinja realizacije resničnostnega šova The Biggest Loser. 

"Prejšnjih sezon nisem gledala, vzor nam bodo tuje epizode, predvsem avstralska verzija. Osredotočili se bomo na to, da bodo epizode očem prijazne in vsebinsko drugačne. Delala bom z utečeno produkcijo, s katero smo dosegali dobre ratinge. Nekaj jih je sicer odšlo h konkurenci, na Pop TV, a je veliko dobrih ostalo in zmagovalnega konja ne menjaš," pravi Rebrekova, ki dodaja, da bo več znano v naslednjih desetih dneh. "Veliko vprašanj je še odprtih, več bomo vedeli po castingih. Iti v novo sezono brez vseh faktorjev bi bilo neodgovorno, predvsem pa je osnova vsake resničnostne oddaje psihično in fizično zdravje tekmovalcev."

Kaj pa si Rebrekova misli o nedavnih resničnostnih oddajah, na primer šovu Bar? "Tega ne bom komentirala. Lahko povem, da bomo mi delali najboljše kot znamo in obvladamo. Srčno upam, da bomo ponudili pravi resničnosti bonbonček, na temu delamo."

Zakaj odločitev za spremembo?

Šušlja se, da Planet TV z ekipo, ki jim je delala resninostni šov Bar ni bil zadovoljen, nizka naj bi bila tudi gledanost, med samim šovom pa je prišlo celo do incidentov med produkcijo in tekmovalci, ekipo je še pred predvajanjem Bara zapustila ena glavnih producentk. A Planet TV menjavo produkcijske ekipe pojasnjuje drugače.

finalisti The Biggest Loser Planet TV Magazin Planet TV sodelovanje prekinil s Špelo Grošelj in Miho Brajnikom

"S produkcijsko hišo Pirana smo v preteklosti že sodelovali in ko se je ponudila priložnost za novo sodelovanje, smo se odločili za nov skupen projekt. Obe sezoni šova The Biggest Loser Slovenija sta bili zelo uspešni in zadovoljni smo, da smo v Slovenijo pripeljali format oddaje, ki ga pri nas še nismo imeli priložnosti gledati. Gledalci so ga zelo dobro sprejeli, kar nas veseli in z veseljem bomo letos ustvarjali že tretjo sezono šova, ki lahko tekmovalcem resnično spremeni življenje in morda k spremembi navad motivira tudi gledalce. Resničnostni šov Bar ima povsem drugačno zgodbo, ki temelji tako na gostinskem delu kot zabavi. Nedavno smo na velikem finalnem večeru nagradili zmagovalca, z gledanostjo finalne oddaje pa smo zadovoljni," so zapisali. 

bar_2018 Magazin Obsedeno stanje: Bara menda konec, tekmovalci naj bi zapustili šov Planet TV Magazin Direktor Planet TV zapušča televizijo
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.