Magazin > VIP
10391 ogledov

Marko Potrč: Lili potrebuje odmor

Lili Žagar Planet TV
Bomo lepo voditeljico še lahko spremljali?

Priljubljena televizijska voditeljica Lili Žagar, ki smo jo še v jeseni spremljali v oddaji Dan na Planet TV, si bo očitno vzela premor od televizijskega sveta. Lili se na naše telefonske klice ne odziva, a je bil glede njene prihodnosti toliko bolj zgovoren njen partner Marko Potrč. Zaupal nam je, da Lili potrebuje odmor in da je v pomladni televizijski sezoni zagotovo ne bomo videli na malih zaslonih. Razkril je, da po vseh teh letih vodenja potrebuje malce predaha in časa, da se posveti svojim stvarem.

Lili Žagar | Avtor: Planet TV Planet TV


Žagarjeva ima za sabo res zavidanja vredno televizijsko kariero. Kot voditeljica se je kalila v oddaji Svet, nato pa presedlala v resničnostne vode in skozi leta vodila šove Kmetija, Moj dragi zmore, Gostilna išče šefa in Bilo je nekoč. Z decembrom in ukinitvijo dnevne pogovorne oddaje Dan, pa je na svojem Instagramu zapisala: "Moja zadnja oddaja. V dobrem letu dni sem spoznala ogromno zanimivih ljudi, gostila preko 450 sogovornikov, med katerimi mi je marsikdo odprl nova obzorja, in se ponovno nekaj novega naučila. Na svoj seznam izkušenj še ponosno napišem oddajo Dan, ki jo je ustvarjala najbolj srčna in predana ekipa. Hvaležna sem, da sem bila lahko del te zgodbe. In hvaležna sem vsem gledalcem in gledalkam, ki ste nas spremljali. Ekipi informativne redakcije Planet TV in nekdanjim sodelavcem želim, da se bodo uspešno in pogumno spopadli z novimi izzivi."

Na prav poseben način pa se je zahvalila tudi dekletom, ki so v oddaji skrbele za njen popoln videz, čeprav, roko na srce, 38-letna naravna lepotica ne rabi veliko pomoči: "Moje punce. Ne samo, da se jim lahko iz srca zahvalim, ker sem bila vedno videti kot iz škatlice, bile so tudi moj neustavljiv vir dobre energije, pozitivizma in neskončnega smeha. Pa tudi moje (psiho)terapevtke, ko sem imela slab dan, in moje zaupnice. Koliko enega smeha je bilo v maski, pa neumnosti tudi. Redko kdaj srečaš v življenju ljudi, s katerimi se poklopiš v trenutku in imaš občutek, da jih poznaš že od nekdaj. Punce moje, res mi boste manjkale!"

Katja Tratnik Magazin Tako je Tratnikova izvedela, da je ob oddajo lili žagar ob oddajo Magazin Tako se je Lili Žagar poslovila od gledalcev

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice