Magazin > Film & Glasba & TV
10984 ogledov

Tako se je Lili Žagar poslovila od gledalcev

lili žagar Instagram
V zadnjem letu so bili popoldnevi na Planet TV v znamenju magazinske oddaje Dan., ki jo vodita Lili Žagar in Katja Tratnik. Kot kaže, oddaje, ki je bila na sporedu ob 17. uri, ne bodo več snemali.

Lili se je od gledalcev poslovila že v sredo. "Dragi gledalci, to je bila moja zadnja oddaja v tem tednu, v tem letu in nasploh. Uživala sem v vsaki oddaji in še posebej v tej zadnji. Hvala, da ste popoldneve preživljali z mano v oddaji Dan.. Želim vam čudovite praznike in na svidenje v novih izzivih,“ je povedala.

Lepotica se je oglasila tudi na Instagramu, kjer je zapisala, da je v dobrem letu predvajanja te oddaje spoznala ogromno zanimivih ljudi in gostila več kot 450 sogovornikov, od katerih se je tudi marsikaj naučila. "Na svoj seznam izkušenj še ponosno napišem oddajo Dan, ki jo je ustvarjala najbolj srčna in predana ekipa. Hvaležna sem, da sem bila lahko del te zgodbe. In hvaležna sem vsem gledalcem in gledalkam, ki ste nas spremljali,“ je še zapisala.

Pod njeno objavo so se takoj pojavili komentarji razočaranih gledalcev, ki so oddajo radi spremljali. "To je pa res lepo slišati, da ste nas radi gledali. To nam na koncu največ pomeni,“ je na lepe besede ene od gledalk povedala Lili Žagar, ki ji novih izzivov zagotovo ne bo manjkalo, saj spada med naše najbolj izkušene voditeljice.

Da oddaje več ne bo, so potrdili tudi na Planet TV: "V novem letu pripravljamo nekaj programskih osvežitev, tako bo oddajo Dan. v tem terminu zamenjala druga oddaja lastne produkcije. Gre za informativno oddajo."

Komentarjev 4
  • Avatar Meganlasa
    Meganlasa 17:48 21.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Charlotte_Anton 13:58 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetn0 spletn0 stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • kapibara1 10:59 21.december 2018.

    Da mi je Lili jaslice, v katere, bi z veseljem, ježuščka dajal..