Magazin > Lepota & telo
5355 ogledov

Lili Žagar razkrila, kaj vedno nosi s seboj

Lili Žagar Planet TV
To ima vedno v torbici.

V ženske torbice je vedno zanimivo pokukati, saj vsebina o lastnici pove marsikaj. Torbica televizijske voditeljice Lili Žagar bi vam tako razkrila, da je lepotici zelo pomembno, da ima mehke ustnice in roke.

"Tisti, ki me dobro poznate, veste, da imam v torbici vedno s sabo kremo za roke in balzam za ustnice (to sta hkrati tudi edini kozmetični zadevi, ki ju vedno nosim s sabo). Pa ne samo v torbici... tudi v kopalnici, na nočni omarici, v pisarni in v avtu (pa še kje bi se našlo). Ne vem, zakaj, ampak ne prenesem občutka suhih rok in ustnic, sploh v zimskem času. Marko (Potrč, Lilijin partner, op. avt.) pravi, da sem malo obsedena (in najbrž ima prav),“ je na Instagramu zapisala Lili in dodala, da njeni najljubši izdelki vsebujejo karitejevo maslo.

Brez česa pa vi ne zapustite doma?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisti, ki me dobro poznate, veste, da imam v torbici vedno s sabo kremo za roke in balzam za ustnice (to sta hkrati tudi edini kozmetični zadevi, ki ju vedno nosim s sabo). Pa ne samo v torbici... tudi v kopalnici, na nočni omarici, v pisarni in v avtu (pa še kje bi se našlo🙈). Ne vem zakaj, ampak ne prenesem občutka suhih rok in ustnic, sploh v zimskem času. Marko pravi, da sem malo obsedena (in najbrž ima prav😂🤷‍♀️). Moji najljubši izdelki so tisti s karitejevim maslom. In ne samo, da naredim nekaj dobrega za svojo kožo, z nakupom vsakega @loccitane izdelka s karitejevim maslom podpiram in omogočam več kot 10.000 pridelovalkam karitejevega masla v Burkina Fasu izboljšanje ekonomsko-socialnega statusa in etične pogoje dela. Tudi ti lahko podariš več kot zgolj darilo🎁♥️ Ps: Uporabi kodo “Lili” za 15% popust na vse. #NotJustAGift #LoveLoccitane #Loccitane

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

Komentarjev 4
  • Avatar Pubec Stajer
    pubec15 11:55 13.december 2018.

    A ti ga cuza, da jo stalno omenjas WHOTF je sploh ta lili fafuli

  • kapibara 11:43 13.december 2018.

    Jest sem pa obseden s tisto foko, ko jo markić drži nad glavo, stoječo na eni dili.. če bi le bila ta dila prozorna