Magazin > VIP
12976 ogledov

Marko Potrč: Tako "vrača" opravljivcem

Marko Potrč Planet TV
Očitno gre Marko Potrč nekomu v nos, le zakaj?

Morda zato, ker je uspešen, znan, izklesan, ima dva krasna otroka, še lepšo partnerko in sanjski dom? Morda se res najde kakšen zbadljivec, ki ga to močno moti, a Marko Potrč se ne da. Ve, kdo so pomembni ljudje v njegovem življenju in svoj čas raje posveča njim, kot da bi se ukvarjal s trači.

Takole je zapisal na Instagramu in dodal fotografijo, na kateri z otrokoma ob bazenu zganja vragolije. "Tisti občutek, ko greš komu v nos, ti pa enostavno 'lagano sportski' in uživaš s tistimi, ki vedo, kdo si," ter pripisal "svetovno prvenstvo v opravljanju 2018" in "čas za družino". Za to odločitev pa je Marku na Instagramu čestital tudi Anže Kopitar.


Prah pa je Marko dvignil že prejšnji teden, in sicer s fotografijo, na kateri se s svojim izklesanim telesom stiska k svoji dragi Lili Žagar v kopalkah, ki ima prav tako kot on, postavo vredno greha. Tudi pod to fotografijo so se oglasili opravljivci, in zapisali, da je Lili videti fantastično, Marko pa jim ne "sede", Žagarjeva pa je na ta komentar hudomušno odgovorila, da še dobro, sicer bi bila ljubosumna. Marko in Lili ne skrivata, da takšno telo ne pade iz neba, temveč sta oba velika ljubitelja športa, Marko menda trenira kar šestkrat na teden. 

 

Summer vibes👙💦🌊🌞🥥🍉🏊🏼‍♀️💕

A post shared by Lili Žagar (@lilizagar) on

 

Komentarjev 5
  • kapibara1 13:56 19.avgust 2018.

    Od vsega tega ..enostavno 'lagano sportski' .. je LIlI, vsaj na tisti kombinirani fokti, ko jo bebo drži nad glavo, ona ima pa neko letno oblekico-- žal je dila vmes, NE STEKLENA plošča..

  • Vasilij Vasquez 11:18 19.avgust 2018.

    Tale Potrc je postal cistoprava instagram pickica. Pozira, jamra, prepira se z "obozevalci". Rabi svoj plac kjer se lahko pokaze. Clovk bi mislu da vse dela zase ampak ne, tip si gradi IG profil.

  • Tadej 10:19 19.avgust 2018.

    Kapo dol za tako postavo.

Sorodne novice