Magazin > VIP
9311 ogledov

Lili Žagar razkrila vzdevek, ki ga je nadela svojemu Marku

Lili Žagar Planet TV
V oddaji Dan. iskreno o "zakonskih" radostih.

alenka kesar | Avtor: Planet TV Planet TV
Lili Žagar je v oddaji Dan. na Planet TV gostila Alenko in Kamenka Kesarja, ki pišeta blog o svojem zakonu. Lili je povedala, da je velika oboževalka njunih iskrenih in duhovitih zapisov in par je tudi v njeni oddaji pokazal, kako prikupno se zna "bockati".

Na vprašanje, zaradi česar se najpogosteje spreta, je Kamenko povedal, da ga zelo moti, če njegova družina po zajtrku ne pospravi za sabo. Alenka je na njegove besede odvrnila, da ima njen soprog "malček obsesivno-kompulzivne motnje“. "Kadar ga ni, posodo hitro zložimo v pomivalni stroj, da ne bo videl, kako smo jo zložili, in damo prati,“ je kot primer navedla Alenka. Lili se je z njenimi besedami poistovetila in razkrila, da ima doma podobne težave. "Očitno imate moški nekaj skupnega. Jaz Marka kličem Monk (lik iz serije Monk, ki ima obsesivno-kompulzivno motnjo, op. avt), ker imava isto težavo. Vseeno mi je, kako v zgornji polici pomivalnega stroja zložim žlice in vilice. Ne! Majhne žlice so skupaj, velike so skupaj, skupaj so noži in skupaj so vilice. Težko mu razložim, da je, ko pospravljaš nazaj v predal, vseeno, ali so skupaj v stroju,“ je dejala Lili.

Kamenko je na to povedal, da so moški poklicani, da rešijo svet, in razložil, zakaj je tako pedanten pri zlaganju v pomivalni stroj. "Če posodo lepo zložiš, gre več v stroj, manjkrat pereš posodo, manj onesnažiš okolje.“

Ena proti nič za Kamenka in Marka!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.