Magazin > VIP
6725 ogledov

Lili Žagar to predstavlja največji stres

Gorske sanje Planet TV
Lepa voditeljica obožuje svoje delo in uspešno koleba med službo ter družino. Nekaj pa jo vseeno vsak dan spravlja v stres ...

Ne kamere, ne prepoznavnost, ceste so tiste, ki Lili delajo preglavice, saj se vsak dan vozi iz Štajerske v Ljubljano in nazaj. "Najtežje mi je bilo sedaj, ko je bil sneg. Vedno sem imela to smolo, da sem se domov vračala, ko je snežilo. Ceste so bile polne tovornjakov in skrbi te, ali boš sploh cel prišel domov. Moram potrkati, da je bilo vedno vse ok. Je pa cesta največji stres, čeprav sem se nekako navadila tudi na te razdalje. Sploh tiste dni, ko si utrujen in končaš z oddajo, pa si rečeš, kaj bi dal, da bi bil doma nekje bližje, ne pa da je pred teboj še cela pot domov in zastoji," pove Žagarjeva.

Pomladno sezono bosta oba s partnerjem Markom Potrčem polno zaposlena. Lili namreč vodi popoldansko oddajo Dan, Marko pa bo voditelj nove sezone šova The Biggest Loser. "Kar zadeva otrok imava tako utečeno in tudi to, da je Marko sprejel ta projekt, nama ne predstavlja nobene težave. Morava reči, da sva zelo zelo hvaležna babici in dedku. Če ne bi imela njiju, si tega ne bi mogla privoščiti in eden od naju ne bi mogel sprejeti svojega projekta. Tilen je šoloobvezen, Ina pa ima šele štiri leta, tako da bi težko brez pomoči. Rabiva nekoga, ki gre po njiju v vrtec in da je popoldne z njima. Tako kot danes, ko delava oba. A je lepo, da sva midva lahko mirna, ker sta oba sita, umita, srečna in zadovoljna ter v varnih rokah. Drugače ne bi šlo," o slalomiranju med družino in službo pravi Lili.

Nič čudnega, da enemu naših najlepših estradniških parčkov vedno zmanjka časa za načrtovanje poroke. "Ko naju kdo poheca, kdaj se bova poročila, vedno rečem, da je po mojem mnenju to, da imaš otroke skupaj, stokrat več vredno kot poročni prstan in papir. Otrok ti ostane in te povezuje celo življenje. In naju vežeta dva krasna otroka. Če bo tisti prstan kdaj prišel ali pa ne, je meni načeloma vseeno," še dodaja.

Komentarjev 1
  • Lovebites 08:24 17.marec 2018.

    Ancka brezupen primer.Spet lepa,lepotica,eden izmed najlepsih parov,njej je vse lepo.Po moje je lepa se sama sebi.

Sorodne novice