Magazin > Film & Glasba & TV
19529 ogledov

Sramotno plačilo za udeležbo v šovu

Planet TV Anže Petkovšek
"Bolano do skrajnosti," se razburja oče enega izmed tekmovalcev.

Kristian Bamburač, ki je tekmoval v zadnji sezoni resničnostnega šova Bar, je za udeležbo v šovu menda dobil le 0,74 evra na uro, kot se je na Facebooku razjezil njegov oče Vanja, ki mora zaradi tega plačati celo doplačilo dohodnine. 

"O.k. obljubil sem da bom tiho do pisma ki se imenuje informativni izračun dohodnine. Točno to, kar sem predvideval, se je zgodilo. Bar na Planet TV, skidam vam kapu!!! Zakaj pisem o tem? Ker kot foter,ki je samozaposlenemu sinu plačeval prispevke in zavarovanja v času trajanja resničnostnega šova, imam za to vso podlago in sem trenutno razp***** do amena. 117 dni je sin v Baru delal, pa če vzamemo po 8 ur v povprečju. Za to je prejel 1170 bruto prejemka. To znese 1.25 evra!!!!!!!! na uro. Po plačilu stroškov akontacije!!!???? dohodnine je na svoj račun za 117 dni dobil 819 evrov. In če temu znesku odbijemo 121 evrov, kolikor je zaradi tega dobil doplačila dohodnine, dobimo znesek 698 evrov. Delimo z 936 urami in pridemo do SRAMOTNIH 0,74 evra na uro. In če na to dodamo, da je bil proračun za hrano 25 evrov na odraslo osebo na TEDEN!!??? lahko samo zaploskam Bar na Planet TV in rečem … BOLANO do skrajnosti. Poleg tega so jih pustili same, brez vsega, brez podpore po šovu!!! Zato vsi, ki razmišljate o prijavi v kak šov, prav je, da samo razmislite, če je to šov na PLANET TV," je razjarjeno zapisal Kristianov oče. 

bar_2018, kristian bamburač | Avtor: Planet TV Planet TV

Planet TV na to odgovarja, da so bili vsi tekmovalci Bara v naprej seznanjeni s pogoji plačila in da vsem udeležencem svojih resničnostnih šovov tudi po koncu snemanja nudijo tako psihološko pomoč kot tudi katero drugo. Sicer pa plačilo v Baru ni vezano na delo za šankom, pač pa je to nadomestilo za udeležbo v šovu. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 11
  • srecnii 22:05 07.junij 2019.

    Mi smo tud bli v enem šovu pa nismo nič dobil, sam snemal so.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:48 07.junij 2019.

    Fotr nepismen,če bi vse dobr skontal,bi videl,da si 6x nategnjen s plačilom davkov in prispevkov.Ampak maš pa sina,ki je bil na TV v nekem kurčevem šovu,to pa tut nekej šteje ane??

  • jakec1575 19:10 07.junij 2019.

    Vazen, da imajo nesposobni novinarji na planet tv bajno visoke place, ki presegajo njihove realne sposobnosti razumevanja slovenskih in svetovnih problemov. kar se tice pa teh sovov, bi jih morala država prepovedati, ker poneumljajo ljudstvo in jim kradejo ure in ...prikaži več ure precej kratkega zivljenja. Tacas bi lahko prebrali kaksno knjigo in razvili intelekt.

Sorodne novice