Magazin > Film & Glasba & TV
105057 ogledov

Milijonar: Tekmovalec ni vedel prvega vprašanja, nato sledilo presenečenje!

Milijonar Planet TV
Bobovnik je imel občutek, da je v studiu odveč …

Čeprav se je tekmovalcu kviza Milijonar Tadeju Ojsteršku iz Maribora v prvi oddaji zataknilo že pri prvem vprašanju, je kasneje odprtih ust pustil celo voditelja Slavka Bobovnika. Prvo vprašanje, za katero je izkoristil pomoč ljudstva, se je glasilo: Stari pregovor pravi, da za vsako bolezen A: mam'ca poskrbi, B: sončece posije, C: glav'ca boli ali D: rož'ca raste. 

Milijonar | Avtor: Planet TV Planet TV

In če je Tadej v prvi oddaji potreboval kar dve pomoči, pa je v nadaljevanju s svojim znanjem dobesedno navdušil Slavka in občinstvo v studiu. Vsak svoj odgovor je namreč pojasnil tako podrobno, da je Bobovnik dobil občutek, da ga Tadej v studiu sploh ne potrebuje. Tadej je vedel namreč veliko več, kot je imel o odgovorih napisano Slavko. "Ker sem trenutno brezposeln, imam veliko časa za nabiranje novega znanja in raziskovanje po spletu, veliko sem se naučil tudi z gledanjem nekaterih kvizovskih oddaj in igranjem številnih spletnih kvizov znanja, prav tako sem veliko znanja pridobil na vodenih izletih po različnih evropskih zgodovinskih mestih in državah. V mladosti sem prebral veliko knjig, tako strokovnih, poljudnoznanstvenih kot tudi leposlovnih," je povedal.

Na koncu je zaslužil 8 tisoč evrov. Toliko ni zaslužil še nihče!

Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 12:16 26.november 2019.

    Avtorju tega zmazka svetujem, da popravi vsaj naslov. Dečko ni vedel prvega vprašanja? Ne pisun, tekmovalec ni poznal prvega ODGOVORA.

  • alen009 09:36 26.november 2019.

    8k€ na kvizu, poleg še socijalka vsak mesec, regersirano vse kar se da za otroke, od vrtca do šole, izletov, kosil....le čemu bi delal, prav ima.

Sorodne novice