Magazin > Film & Glasba & TV
14358 ogledov

Katarina Čas gre v šov. Si mislite?

Katarina Časa Saša Despot
Sezona resničnostnih šovov se začenja ...

September prinaša nekaj novosti tudi na spored Planet TV. Poleg osveženega informativnega programa bosta v sredo prvič na sporedu najbolj drzna skrita kamera Znajdi se! in prav posebna avtošola Znani prvič za volanom. 

V oddaji Znani prvič za volanom bomo spremljali znane obraze pri včasih zabavnem, spet drugič težavnem podvigu učenja vožnje, kamera pa jih bo spremljala tudi med opravljanjem izpitne vožnje. V prvi oddaji se bodo z vožnjo spoznavali Oto Pestner, ki sicer ima vozniški izpit, a že 25 let ni sedel za volan, umetnik Anže Gallus Petelin, ki ima vozniški izpit za traktor, za osebno vozilo pa ne, ter pevka Tamara Goričanec, ki je že večkrat opravila zdravniški pregled in prisluhnila teoretičnemu delu izpita, vendar je s praktičnim delom odlašala – do zdaj. Oddaja Znani prvič za volanom bo premierno na sporedu v sredo, 4. septembra, ob 21.30.

Znani za volanom | Avtor: Planet TV Planet TV

Srede pa bodo rezervirane tudi za smeh, ki ga prinaša najbolj drzna skrita kamera Znajdi se! Voditelj Mario Ćulibrk, ki mu bodo družbo delali znani Slovenci in Slovenke (v prvi oddaji bo to Katarina Čas), bo sodelujočim dajal navodila, ki jih bodo ti morali izpolniti, če si bodo želeli priboriti denarno nagrado. Njihovi spremljevalci o tem ne bodo vedeli nič, kar bo vodilo do veliko nerodnih situacij in zabavnih zapletov, ki bodo nasmejali tako sodelujoče kot gledalce. Znajdi se! bo prvič na sporedu v sredo, 4. septembra, ob 21.uri. 

Še vedno pa so odprte tudi prijave za oddajo, v kateri lahko prvi ples vodi tudi do prvega zmenka, Zapleši v ljubezen. V njem se bosta dva posameznika pod vodstvom profesionalnih učiteljev plesa naučila vsak svojega dela koreografije, nato pa jo bosta odplesala skupaj. Plesni zmenek na slepo na Planet prihaja oktobra. 

Ob pestri domači produkciji pa je na Planetu tudi veliko novosti med tujimi serijami. Poleg serij Istanbulska nevesta (3. sezona je na sporedu od srede do petka ob 20. uri) in Preiskovalci na delu: NCIS L. A. (8. sezona je na sporedu v četrtek in petek ob 21. uri), ki sta se začeli nedavno, lahko od ponedeljka na Planetu spremljate tudi novo zabavno serijo Očetje na preizkušnji (od ponedeljka do petka ob 16. uri) in avstralsko serijo Zdravnik s srcem (ponedeljek in torek ob 21. uri). Ob sredah in četrtkih zvečer lahko medtem spremljate novo, 2. sezono odlične serije Mr. Robot. 


 

Komentarjev 3
Sorodne novice