Magazin > VIP
7940 ogledov

Mirko Mayer ima ob sebi novo lepotico!

Viktorji, Kaja Flisar, Mirko Mayer Saša Despot
Zgodilo se je nekaj svežega ...

Ne gre za nov ljubezenski parček, temveč televizijski! Mirku Mayerju se bo v informativni oddaji na Planet TV pridružila lepa voditeljica, igralka, novinarka in pevka Valentina Plaskan. Z jesenjo bo novo preobleko namreč dobil tudi informativni program Planet TV. Oddaja Planet ob 18.00, ki jo bosta od ponedeljka, 2. septembra vodila Mirko in Valentina, prinaša novice s srcem. S septembrom bo informativna oddaja zaživela v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka, del oddaje pa ostajajo tudi novice iz sveta športa in vremenska napoved.

"V novi informativni oddaji Planet ob 18.00 vam prinašamo novice s srcem. To so poročila na vaši strani, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Ker so osnovne informacije v digitalni dobi vsem na voljo že od jutra, je naš uredniški cilj dobra analiza dnevnega dogajanja," pravi Mirko Mayer. "Že 2. septembra vas bomo v prenovljeni zasedbi pozdravili tudi iz prenovljenega studia," še dodaja izkušeni voditelj, ki se mu bo pri vodenju oddaje pridružil svež obraz.

"Ob novem izzivu na svoji življenjski in karierni poti čutim predvsem veliko mero odgovornosti do gledalcev in do tega, na kakšen način in katere informacije bodo prihajale do njih," je povedala Valentina Plaskan, ki je dragocene izkušnje pridobivala tudi kot novinarka. "Veselim se dela z Mirkom," še dodaja. Kako se dopolnjujeva kot voditeljski par, pa bodo lahko gledalci presodili že septembra.

Oddaja ostaja na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri, vsak dan pa bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje.

Mirko Mayer | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 3
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.