Magazin > VIP
316 ogledov

Mirko Mayer na ljubezenskih počitnicah

mirko mayer, kaja flisar Mediaspeed.net
Ljubezen na delovnem mestu. Mirko Mayer in Kaja Flisar sta na počitnice odpotovala v Grčijo.

Februarja letos se je razvedelo, da se voditelj Planet TV ločuje od žene Tjaše, s katero ima dva otroka. Takrat se je razvedelo tudi, da temnolasi televizijec ni več samski, ampak ga je omrežila novinarka Kaja Flisar.

Golobčka svoje ljubezni nista dolgo skrivala in se skupaj pojavila na tednu mode, sedaj pa na Facebooku delila še utrinke s počitnic na grškem otoku Kefalonija, ki se lahko pohvali z najlepšimi plažami v Evropi.

Komentarjev 8
  • Lejla Bilković 18:22 17.julij 2016.

    Poglejte ta link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012671837170Toplo vam priporocam to osebo,ki mi je pomagala,ko mi je bilo v zivljenju najtezje.Imela sem velike financne tezave,dolgove iz katerih nisem videla izhoda.Z njegovo pomocjo sem se uspela vrniti ba pravo pot.Moje zivljenje ima spet smisel ...prikaži več in zato smo mu hvalezni jaz in moja druzina..Priznam bila sem zelo skepticna kar se tice teh stav,saj je veliko prevarantov v tem "poslu"in zato je resnicno tezko najti osebo,ki je iskrena in postena kot je on.Vzemite si cas in poglejte njegov profil,prepricajte se sami..Lep pozdrav!!!

  • patron 19:07 16.julij 2016.

    majer, majer, z dežja pod kap.....hehe !!!

  • nergač 12:08 16.julij 2016.

    Ir.K. kaj bi mi brez tebe in tvojih "ljubezenskih" zgodb, počitnic, ...pa si se kdaj vprašala, kaj je to " ljubezenske počitnice?" Ah saj za porno strani je vse dobro, ni treba nič misliti, saj so slike...