Magazin > VIP
1257 ogledov

Mirko Mayer o trenutku, ko je prvič zagledal novo dekle

Kaja Flisar, Mirko Mayer
1/3
Planet TV
Voditelj Planet TV je povedal, kako je bilo, ko je prvič zagledal svoje novo dekle Kajo Flisar.

"Iskrica je najprej preskočila pri meni, ko je šla Kaja mimo mene na hodniku, ko je začela delati na Planetu. Mogoče se vam bo vse skupaj zdelo malo 'odtrgano'. Ampak sem zaznal neko staro energijo, v smislu, kot da tega človeka že 20 let poznam, čakam," je Mirko opisal trenutek, ko je Kajo prvič zagledal.

Kaja pa je v oddaji Planet znanih Uli Furlan in Juretu Godlerju, ki oddajo vodita, povedala, da je Mirko doma včasih takšen kot v službi: "Včasih se mi zdi, da je dobro, da skupaj delava, včasih pa ne preveč. Tak, kot je on v službi in v debati na primer v studiu, takšen je včasih tudi doma." Dodala je še, da je Mirko zelo vesten in da je podoben njej, ki je, kot je povedala v oddaji, zelo natančna. "Mirko je pri nama doma zadolžen za sesanje stanovanja."

Mirko je bil pred tem že poročen, in sicer s Tjašo, s katero ima tudi dva otroka. Kaja in Mirko sta zvezo uradno potrdila lansko leto aprila, ko sta skupaj prišla na Ljubljanskem teden mode.

 
Komentarjev 5
  • onanzf 18:09 19.februar 2017.

    kaj se dogaja v moških glavah je pač pojmovanje zase. rečem pa lahko, da striček nima ravno 100 pik. Reče namreč: "Ampak sem zaznal neko staro energijo, v smislu, kot da tega človeka že 20 let poznam, čakam"! ČAKAL JE! ...prikaži več Kaj pa je bila njegova soproga do sedaj? Gospodinjska pomočnica? Ženska, ki ga je po vsej verjetnosti pedenala od spredaj in od zadaj, enako kot tudi oba otroka? Vsekakor se lahko razume, da je ni jemal kot ženo in mater svojih otrok, s katero bi namerava dlje časa živeti in vzgajati njuna otroka. Ob tej njegovi izjavi se hkrati sprašujem, če sta bila otroka spočeta le zaradi lepšega - mogoče zaradi njegovega "imidža", mogoče pa le za popestritev zakonskih ur, da mu pač ni bilo preveč dolgčas... Ali kako? Lahko me demantira. Ampak pri tem naj uporabi možgane. Toda kot izgleda, je v njegovi glavi več same kot soli.

  • Aleta 09:06 17.februar 2017.

    Odlično napisano!

  • Štefan Sobočan 19:59 16.februar 2017.

    Prvič je - prvič, prva je - prva. Za otroke gre!