Magazin > VIP
11339 ogledov

Mirko Mayer: Njegovo zasebno življenje vse bolj pestro

Viktorji, Kaja Flisar, Mirko Mayer Saša Despot
Voditelj in novinar Mirko Mayer z novim letom ne začenja le novega televizijskega projekta, oddaje Argument, temveč ima tudi številne zasebne načrte, ki jih uresničuje s svojo zaročenko, novinarko Kajo Flisar.

Mirko Mayer, ki je lansko leto zaročil svojo Kajo, pravi, da bo letošnje leto tudi na zasebnem področju še bolj pestro kot lansko. "2019 je leto, ko imam tudi na zasebnem področju veliko projektov in upam, da bodo vsi šli v fazo realizacije. Prvi je vsekakor selitev, gradiva hišo, in upam, da se konec leta seliva na svoje. Želja je tudi razširitev družine, na zadnjem mestu in ob hitrem tempo, v katerem živiva, pa je zagotovo tudi poroka, ki nama pomeni le formalno potrditev tega, kar že živiva," je razkril.

Kdaj ga torej lahko pričakujemo pred oltarjem? "Počakal bom vsaj toliko, da bo imel tudi naraščaj kaj od tega dogodka." Je Mirko s tem namignil, da že pričakujeta? "Ne, ne, ni ekskluzive (smeh)."

Mladi televizijec tako uspešno krmari med zasebnim in poslovnim življenjem in povdarja, da je vse to mogoče s pomočjo pravega partnerja: "Zelo vesel sem, da po treh letih lahko rečem, da sta se moja otroka iz prejšnjega zakona takoj, ko sta Kajo spoznala, z njo lepo ujela. Rada hodita v Ljubljano in skupaj radi preživljamo ta čas. Tudi v službi nama je malo lažje, saj sva le v istih prostorih."

kaja flisar Magazin Mirko Mayer in njegova Kaja: Utrinki z njunih ljubezenskih počitnic Gorske sanje Magazin Znani, ki so se poparčkali na delovnem mestu

 

Komentarjev 2
Sorodne novice