Magazin > VIP
6299 ogledov

Presenečenje! Tomaž Klemenčič se vrača na TV zaslone

Gasilci
1/6
Planet TV
A ne kot del športne redakcije …

Nekdanji priljubljeni voditelj športa na Pop TV Tomaž Klemenčič je presedlal na konkurenčno Planet TV, kjer pa ne bo vodil športa, temveč bo del oddaje Gasilci, ki na spored prihaja to jesen. V oddaji bodo na zahtevnih poligonih, ki so bili zgrajeni pod strokovnim vodstvom gasilskih strokovnjakov, pomerili najbolj izurjeni, najbolj vzdržljivi ter najbolj spretni gasilci in gasilke iz prostovoljnih gasilskih društev. V vsaki oddaji se bosta dve ekipi na velikem poligonu soočili z ognjem, vodo, višino, peklensko vročino in drugimi ekstremnimi okoliščinami. Zmagovalno prostovoljno gasilsko društvo bo na koncu poleg častnega pokala prejelo tudi donacijo v višini 30 tisoč evrov. 

Tomaž bo v oddaji, ki jo bosta sicer vodila Marko Potrč in Eva Cimbola, sodeloval v vlogi komentatorja. V oddaji bo veliko pozornosti namenjene tudi preventivnim ukrepom za varnost ljudi, projekt pa bo spremljala tudi dobrodelna nota, saj bomo s pomočjo gledalcev zbirali sredstva za Ustanovo za pomoč družinam ponesrečenih gasilcev Metoda Rotarja.

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:
    

Komentarjev 2
  • Ender3 15:26 14.avgust 2020.

    Kretenčič, zopet v športenem objemu, treba je, nekako preživet, kajne.

  • collin 12:30 14.avgust 2020.

    Sem gospa Bedet, pošiljam ponudbo za posojilo med posamezniki, ki vam omogoca, da brez skrbi uresnicite svoje sanje. Ce potrebujete nujno denar, mi prosim odgovorite, da vam lahko dam svojo ponudbo. Moja obrestna mera je 2% in pokriva celotno posojilo. ...prikaži večo. Moj e-poštni naslov: financnabanka01@gmail.com Dober dan tebi. Prisrcno.

Sorodne novice