Magazin > VIP
33413 ogledov

Bobovnika ni več: To je novi voditelj Milijonarja

milijonar, jure godler Planet TV
Milijonar v novi sezoni z novim voditeljem.

Pretekli teden sta se na Twitterju "spopadla" Slavko Bobovnik in Janez Janša. Bobovnika je ujezilo, ko je Janša delil neuradno informacijo, da je bil Bobovnik ob voditeljski stolček v kvizu Milijonar. Ali to drži, smo takrat vprašali Planet TV, ki nam na vprašanje ni odgovoril, danes pa so sporočili, da so voditelja res zamenjali.

Kviz bo sedaj vodil Jure Godler. "To je bila ena izmed stvari, ki jih imam na seznamu, kaj bi rad naredil, preden umrem," se pošali in dodaja, da ga je kviz navdušil že leta 1998, ko je prvič prišel na male ekrane: "Spominjam se, da je šlo za prvi, res pravi dramatičen kviz v zgodovini televizije. Nezahteven format in natančno dodelana grafična, zvočna in svetlobna podoba sta ustvarila popoln hit, ki svoj ugled drži še danes. Priznam, da me je prevzel in od takrat sem gledal večino epizod iz Anglije, Amerike, pa tudi pri nas sem mu bil zvest."

Bobovnik: "Seveda smo se kdaj lovili"

slavko bobovnik Milijonar Magazin Milijonar: Ste videli, kaj se je včeraj zgodilo?

Sinoči je bila na Planetu sicer na sporedu stota epizoda in hkrati zadnji del 2. sezone priljubljenega kviza Milijonar, ki ga je vodil Bobovnik. "Vesel sem, da sem gledalce in tekmovalce lahko pospremil skozi sto oddaj kviza Milijonar. Seveda smo se kdaj lovili, seveda sem se kdaj lovil, a naša edina želja je bila narediti vam sto zanimivih večerov," je ob zadnji oddaji povedal legendarni voditelj. Planet TV pravi, da je Bobovnik "pustil neizbrisen pečat tudi na tem najbolj znanem kvizu vseh časov“ in da so "izjemno veseli, da je sprejel izziv vodenja Milijonarja“. "Za vloženo energijo in bogate izkušnje, ki jih je delil s sodelavci, se mu iskreno zahvaljujemo,“ še pravijo.
 
S tretjo sezono bo Milijonar hkrati predstavil malce spremenjeno nagradno lestvico, novost pa bo tudi nova oblika pomoči, pomoč voditelja. Tekmovalec jo bo lahko uporabil, če bo menil, da bi voditelj utegnil vedeti odgovor na zastavljeno vprašanje.

slavko bobovnik Magazin Jonas Žnidaršič z vrhunsko šalo o Bobovnikovem Milijonarju
 
Komentarjev 6
  • malarin 23:22 20.februar 2020.

    Godlarjev Jurij ? Menda, ja ne ? Marija, pomagaj !

  • mihatirs 13:18 14.februar 2020.

    HVALA BOGU...ker BOBOVNIK je bil milo rečeno KATASTROFA...sem začel gledat, pa ga zaradi njega nisem mogel...

  • Avatar praufo
    praufo 19:36 12.februar 2020.

    godler je precej sposoben človek in škoda ga je za tako oddajo, kupljena licenca, brez izvirnosti, žal je tako ... padamo na vseh področjih in primitivnemu folku, (ki še gleda tv) ustrezajo primitivne oddaje, tako kot poceni hrana ... lastniki ...prikaži več (skoraj vsega vrednega), in njihovi strategi povečini tujci hitro vse pogruntajo in postavijo ustrezen poslovni model ... torej kmetavz dobi kar mu pripada, samo da kupi, pa makar govno, sam da plača