Slovenija
16840 ogledov

Janez Janša je na Twitterju zapel z Bobovnikom

slavko bobovnik
1/2
mediaspeed
Janez Janša je razjezil Slavka Bobovnika, ker je retvital tvit Bojana Požarja z neuradno informacijo, da je vodstvo Planet TV Bobovnika odslovilo kot voditelja oddaje Milijonar.

"Težko verjamem, a je res. Mandatar nastajajoče vlade ima danes čas ukvarjati se s čivki, kdo je, ali bo, voditelj kviza Milijonar. Res si štejem v čast," je zapisal Bobovnik in se vprašal, ali se kaj takega lahko zgodi še kje na tem svetu.

Janša mu je odgovoril, da je to storil mimogrede in dodal: "Kar mirne živce, jastogi so še v morju."

Bobovnik se je Janši cinično zahvalil, da je ob čakalnih vrstah, zdravstvu, varnosti države, novem volilnem sistemu, 25.000 premalo posteljah v domovih za ostarele, muhastih novih koalicijskih partnerjih, ža samo minuta za voditelja kviza res lepa pozornost.

Komentarjev 10
  • munja 16:57 06.februar 2020.

    Potem se pa politiki sprašujejo, zakaj ljudje ne gredo na volitve. Ja, koga boš pa volil, če pa delajo za sebe, ne za ljudi.

  • borut08 12:17 06.februar 2020.

    Lopov Jansa se ima cas ukvarjati,saj ga pokvarjen narod podpira v korupciji zato imamo drzavo mafijo in politicna politicna policija pise ovadbe za lopove ala Jankovic toko dilgo,da zastara ali namerno pridobi dokaze nedovolheno,da primer pade zato pa izsiljuje,ustrahuje,nadzoruje proti ...prikaži veči nam drugace mislecim z taksnimi z narodom,ki podpira korucijo in lopovske elita,ki na leto okodujejo drzavo vsaj za 3,5 milijarde zato veljamo v EU.za mafijsko drzavo in lopobe.

  • Avatar Lion007
    Lion007 10:23 06.februar 2020.

    Dokler bo Jajo na oblasti, no stranka zgubljala priljubljenost.