Magazin > Film & Glasba & TV
29496 ogledov

Jonas Žnidaršič z vrhunsko šalo o Bobovnikovem Milijonarju

slavko bobovnik Planet TV
Kaj si o Slavku Bobovniku misli nekdanji legendarni voditelj Milijonarja?

Jonas Žnidaršič se je konec tedna na Televizijo Slovenija vrnil s satirično oddajo Kaj dogaja?  in že v prvi oddaji "dregnil" ob Slavka Bobovnika, ki je iz informativnega programa na nacionalni televiziji po več kot tridesetih letih presedlal v zabavnega na komercialni televiziji. Bobovnik tako od nedavnega vodi kviz Milijonar, v katerem je kot voditelj nekoč blestel Jonas.

slavko bobovnik Milijonar Magazin Milijonar: Ups, Bobovniku se je zgodila napaka

In čeprav se je nad Bobovnikovo vodenje kviza vsul plaz negativnih komentarjev, Jonas do naslednika le ni tako kritičen. "Poslušajte ljudje, ne ga biksat, dajte Slavku malo časa, da se znajde v zabavnem programu. Saj se bo, saj je legenda, ne da pa se seveda kar v prvi oddaji doseči standarda, ki ga je v milijonarju postavil Boštjan Romih," se je pošalil Jonas, Milijonarja je kasneje namreč vodil tudi Boštjan Romih.

slavko bobovnik Magazin Huh? Kaj se je med Milijonarjem dogajalo za Slavkom Bobovnikom?

Veliko bolj kot do voditelja, pa je bil Žnidaršič kritičen do vsot, ki jih tekmovalci Milijonarja prejmejo za določeno število pravilnih odgovorov. "1200 evrov za 10 pravilnih odgovorov, mislim kvaaaa, a res, halo. Kaj je zdaj Planet TV, a nočete dati denarja od sebe? A se greste kviz ali snemate nadaljevanje filma revni milijonar," je izrazil ogorčenje, ki ga z njim delijo mnogi.

Na koncu pa je Bobovniku namenil še zabavno čestitko: "Slavko, če me gledaš … sem pa vesel, da imaš pred seboj končno ljudi, ki se ti z odgovori ne morajo izmikati."

POP TV, Jonas Žnidaršič | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2

Komentarjev 7
  • Avatar vec
    vec 06:04 12.marec 2019.

    Mah Jonas in Bobovnik sta OBA precej ZLAJNANA stara prdca, kr lepo v penzijo OBA TAKOJ

  • Avatar Jillitana
    Jillitana 00:13 12.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 22:42 11.marec 2019.

    Meni sta pa čisto v redu ! Pa kaj je z vami ... pojdite v gozd po medveda pa naj on vodi oddajo, če vam bo potem MORDAAA všeč! ! Za nagrade se pa strinjam ... so precej mizerne ...

Sorodne novice