Magazin > Film & Glasba & TV
26456 ogledov

Milijonar: Ups, Bobovniku se je zgodila napaka

slavko bobovnik Planet TV
Pri vprašanju za 400 evrov se je zgodilo to.

Ta teden so na Planet TV začeli predvajati priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi televizijska legenda Slavko Bobovnik. Na sporedu je od ponedeljka do srede. Sinoči si je mesto na vročem stolu priboril Blaž Pergamož, ki je pri vprašanju za 400 evrov potreboval pomoč.

Odločil se je za glas ljudstva, saj je bil prepričan, da vedo, kateri volk je nastal izpod peresa Hermanna Hesseja. Možni odgovori so se glasili: Stepni volk, Volk Samotar, Volk z Wall Streeta in Volk in sedem kozličkov.  

slavko bobovnik Magazin Huh? Kaj se je med Milijonarjem dogajalo za Slavkom Bobovnikom?

Bobovniku pa se je pri branju vprašanja malce zareklo: "Spoštovano občinstvo, pripravite glasovalne naprave, Blaž Pergamož vas sprašuje: 'Kateri stepni volk je nastal … Kateri volk je nastal izpod peresa Hermanna Hesseja?'“

75 odstotkov vprašanih se je odločilo za odgovor A – Stepni volk. Kandidat je občinstvo ubogal in si prislužil dodatnih 100 evrov.  "Spoštovano občinstvo, ali je na vašo odločitev vplivala napaka z začetka, ko se mi je Stepni volk vrinil v jezik. Ni? Prav. Hvala lepa, drugače bi mi odvzeli honorar,“ se je pošalil voditelj.
Komentarjev 6
  • Avatar vili100
    vili100 18:20 07.marec 2019.

    Ne gledam rad ljudi celo večnost da se na naš račun učijo vodit oddajo. Če si šel v pokoj potem bodi doma.

  • Avatar praufo
    praufo 16:56 07.marec 2019.

    pa sej to ni edina napaka, zatika se mu pri branju vprašanj, včasih se zmoti pri imenu, malo je živčen, nervozen, premalo sproščen ... jah fotr v letih, pa bi rad pred penzijo še kakšen evro pokasiral ... oddaja je ...prikaži več zanimiva zgolj zaradi igralcev, včasih ni nikjer nič pametnega, pa recimo da je tole vsaj malo za sprostitev

  • miller1 14:41 07.marec 2019.

    Miljonar? kolikor vem je nagrada 100.000€.... torej nemogoče postati miljonar tam :) fail