Magazin > Film & Glasba & TV
37959 ogledov

Huh? Kaj se je med Milijonarjem dogajalo za Slavkom Bobovnikom?

slavko bobovnik Planet TV
Ste videli, kaj je včeraj med branjem vprašanja naredil voditelj kviza Milijonar, Slavko Bobovnik?

Sinoči je bil prvič na sporedu kviz Milijonar s Slavkom Bobovnikom, ki je prinesel novost. Kandidat je lahko izbiral med štirimi vrstami pomoči, in sicer, klic v sili, polovička, glas ljudstva in zamenjava vprašanja. Slednjega v kvizu v času, ko so ga vrteli na TVS, še ni bilo. Tekmovalec je sicer lahko uporabil le tri izhode v sili.

Zanimiva je bila tudi denarna lestvica. Nagrada za pravilo odgovorjenih 15 vprašanj znaša 100 tisočakov. Ko kandidat pravilno odgovori na pet vprašanj, mu je zagotovljenih 300 evrov, pri pravilno odgovorjenih desetih vprašanjih pa 1200 evrov.

Včeraj so na vroči stol sedli trije kandidati. Dva sta domov odšla s 300 evri, kakšna usoda pa bo doletela tretjega, bomo videli danes.

Nekateri gledalci so prvo oddajo pokomentirali na Twitterju. Navdušenja ni bilo zaslediti.

slavko bobovnik | Avtor: Planet TV Planet TV

Med oddajo je prišlo tudi do zanimivega trenutka. Bobovnik se je med branjem vprašanja, katera smučarka je letos na Švedskem postala svetovna prvakinja, nenadoma dvignil s sedeža, pogledal nazaj in nejevoljno (vsaj tako je bilo videti) sedel nazaj na stol in nadaljeval z branjem.

slavko bobovnik | Avtor: Planet TV Planet TV

Kaj se je zgodilo? Na Planet TV pravijo, da se v studiu ni dogajalo nič posebnega, šlo naj bi le za težavice, ki spremljajo nove oddaje.

Milijonar je na sporedu od ponedeljeka do srede ob 20. uri.

Kako pa se je vam zdela prva oddaja?

 

Komentarjev 23
  • onyxx 13:55 06.marec 2019.

    Dolgočasno...

  • wingspan15 12:59 06.marec 2019.

    g. Bobovnik je zelo dober voditelj, žal za resne oddaje, ne pa za miljonarja.

  • tomazz 10:57 06.marec 2019.

    A ni Bobovnik upokojen? Pred leti je v Odmevih reklamiral pokojninsko reformo in se hvalil, da bo po reformi njegova pokojnina višja. Očitno še vedno prenizka. Sem za mlajše, duhovitejše voditelje.