Magazin > Film & Glasba & TV
14163 ogledov

Slavko Bobovnik se vrača na televizijo in to komercialno

Slavko Bobovnik Planet TV
Legendarni voditelj več kot očitno še ni rekel zadnje besede.

Novica, ki jo je danes potrdil Planet TV, je marsikoga pošteno presenetila. Priljubljen kviz Milijonar, ki na omenjeno televizijo prihaja spomladi, bo vodil Slavko Bobovnik. Legendarni voditelj Odmevov se je pred kratkim poslovil od TV Slovenija, kjer je služboval dolga desetletja in ker je do sedaj vedno zavrnil ponudbe komercialnih televizij, si ne bi mislili, da bo delodajalca zamenjal ob upokojitvi.

"Če kaj znam, znam zastavljati vprašanja," pravi Slavko Bobovnik.

Razno 22.10.12, Tv spored, slavko bobovnik, foto: nn ganljivo Magazin Slavko Bobovnik ob tem videu ni ostal ravnodušen

Vendar ga je, Planet TV pa je s tem zagotovo dobil svojega paradnega konja. "V prejšnji službi sem zastavljal vprašanja, skupaj se je nabralo nekaj tisoč vprašanih, in v Milijonarju bom spraševal. So pa seveda tudi bistvene razlike. Moji dozdajšnji sogovorniki so se velikokrat trudili pokazati svojo resnico, ne glede na to, kaj so si gledalci mislili o njej, za vprašanja v Milijonarju pa bo veljala le ena resnica. Tu izmikanj, prilagajanj, skrivalnic ali potvarjanj ni,"  je v sporočilu za javnost povedal Bobovnik, ki ga bomo lahko na zaslonih ponovno spremljali že 4. marca. 

Slavko Bobovnik Slovo z RTV Magazin Se bo Slavko Bobovnik zdaj vrgel v politiko?
Komentarjev 10
  • Avatar Minovak
    Minovak 08:46 23.februar 2019.

    To lahko samo pomeni, da levaki izgubljajo medijske osebnosti, ki so se pripravljene izpostaviti zločinskemu, rdečemu sistemu, za svojo nečastnost pa porabijo tudi upokojence.

  • slovenski97 07:49 22.februar 2019.

    Bobovnik, pa legendarni televizijski voditelj, ne ga srat.

  • maresem 07:14 22.februar 2019.

    Požrešnost nima meja.

Sorodne novice