Magazin > VIP
23500 ogledov

Ojoj, sta se tik pred poroko ta znana Slovenca razšla?

Miha Novak Facebook
Še pred kratkim zaljubljena do ušes, kaj se je zgodilo?

Voditeljica Mina Pal in Čuk Miha Novak sta veljala za zelo srečen par. In čeprav je Mina kar 12 let starejša, so bili z njeno hčerko že čisto prava družina. Miha je letos svoji izbranki podaril tudi zaročni prstan in v načrtu je bilo poročno slavje ter želja po povečanju družine. A očitno temu ne bo tako, vsaj zaenkrat. Iz dobro obveščenih virov smo namreč slišali, da golobčka nista več par in da je zaradi tega hudo tudi njunim kolegom, ki upajo, da bosta vseeno našla skupno pot.

Informacije smo preverili pri Mihi, ki pa zadeve ne želi komentirati. Povedal je le, da sta poroko res prestavila, a ne odpovedala. "Saj veste, pregovorna slovenska nevoščljivost, govori se vse sorte," je bil jedrnat. Sicer pa ima Miha polne roke dela tudi med korono. Zaradi odsotnosti koncertov si je službo našel v sosednji Avstriji, kjer po deset ur na dan razvaža pošto. Veliko časa mu vzame tudi prevoz do službe, do katere ima kar 45 minut vožnje.

Kljub odsotnosti koncertov, pa so Čuki še kako aktivni pri snovanju novih skladb, pred kratkim so izdali nov videospot za skladbo Mogoče, v katerem glavno vlogo igra priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj

Komentarjev 11
  • bebo2 00:23 27.maj 2021.

    Žal je prevelika razlika v letih, prav je da sta šla narazen.

  • andrej084 18:44 26.maj 2021.

    Ko bi bilo on 50, bo gledal 35 letne, ne pa 65 let staro ženo . Majne jjoske in velika rit je slabse, kot velike joske in majhna rit ..

  • JZekspert 17:53 26.maj 2021.

    Novinarka? V Sloveniji ni niti enega samega novinarja, ki bi si zaslužil to ime. Ne rabim niti razlagat zakaj, ker je preveč očitno.

Sorodne novice