Magazin > VIP
16834 ogledov

Že odšteva: Vse podrobnosti poletne poroke Saške Lendero

Saša Lendero Instagram
Kmalu po televizijski zaroki sta Saša in Miha zavihala rokave. Poroka po dveh desetletjih zvezo bo!

Miha Hercog je nedavno v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko že drugič zaročil svojo dolgoletno izbranko, voditeljico in pevko Sašo Lendero. Par je skupaj že dvajset let, prvič sta se zaročila pred desetimi leti, tokrat pa poroka končno bo. Tega se zelo veseli tudi njuna hčerka Arija, ki bo na poroki imela prav posebno vlogo, saj je bila prav ona "najina prva zaobljuba," pravi Saša.

Parček lokacije in datuma poroke še ne izda, bo pa to zelo zgodnje poletna poroka. "Čeprav sva skupaj že toliko let, se te poroke veseliva kot majhna otroka in tega da se bova pred svetom zaobljubila drug drugemu. Rada imava sproščena druženja, tako da bo to dogodek brez protokol in v naprej pripravljenih govorov. Od nikogar nič ne pričakujeva, to bo en velik sproščen piknik oziroma žurka. Tudi ne bo zelo gala, razen kar se tiče poročne obleke, saj si želim narediti vtis na Miho. Zanj bo obleka skrivnost. Predvsem si od najine poroke obetava, da se bomo imeli fino," si želi Saška.

Razkrila je tudi glasbeno izbiro, na poroki jima bo pel duo Sinji galeb. "To so najini prijatelji in vedno naredijo tako žurko, kot je nama všeč, poleg tega nama dovolijo dostop do mikrofona (ha, ha). Z Miho se na domačih zabavah namreč vedno 'tepeva' za mikrofon in prepričana sva, da tokrat ne bo nič drugače," še pravi pevka, ki ji pri organizaciji zelo veliko pomagajo tudi prijatelji.

Glede poročnega potovanja pa bo parček še malo počakal, da se situacija s covidom izboljša. Sprva sta si želela odpotovati sama, a ko je za njune načrte slišala hčerka, se jima je seveda želela takoj pridružiti. 

Saša Lendero | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 6
Sorodne novice