Magazin > Film & Glasba & TV
42197 ogledov

Šok: Saška Lendero v šovu na robu solza

saša lendero Planet TV

V šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko bosta v petek in nedeljo ob 19.45 na Planetu polfinalni oddaji, v katerih bodo na velikem odru nastopile maske, ki jih zvezdniškima ekipama (Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog) doslej še ni uspelo razkriti. Še enkrat se bodo tako predstavile navihana koruza, poskočni panda, skrivnostna nuna, lipicanec v krilu in najbolj simpatična pajkovka med členonožci, vse maske pa bo v posebnem skupinskem nastopu povezal tudi izvrstni Klemen Slakonja

V razburljivem polfinalu nas čaka kar nekaj glasbenih presenečenj, presenetilo bo tudi razkritje mask, a po več oddajah s šalami na račun tega, kdo bo v stilu uspešnice Saše Lendero Ne grem na kolena vendarle šel na kolena, bo največje presenečenje večera svoji izbranki vsekakor pripravil Miha Hercog. Kot kaže, bo Saško še enkrat zaprosil za roko! 

Prva zaroka se je zgodila pred desetimi leti. Nato je nastopila partnerska kriza, zaradi katere se nista poročila. "Od zaroke je več kot 10 let. Takoj zatem sva imela krizo in je vse skupaj propadlo. A vesela sem, da sva ostala skupaj in da imava danes lep in trden odnos. Čeprav nikoli ne veš, življenje prinese vse sorte," pravi Saška.

Saška in Miha sta skupaj že dvajset let in ponosna starša hčerke.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.