Magazin > VIP
78901 ogledov

Saška Lendero: Priznala, da sta poroko odpovedala zaradi partnerske krize

Saša Lendero Facebook
To je razlog, da nista poročena …

Saška Lendero in njen dolgoletni partner Miha Hercog, s katerim sta tako zasebno kot poslovno par že 20 let, sta trenutno na tapeti tudi zato, ker sta del nove oddaje Kdo je to? Zvezde pod masko. Parček je dokazal, da je pred kamerami iskren in navihan, tudi sporečeta se v javnosti in tega ne skrivata. Tako je Saša priznala, da sta po zaroki, ki se je zgodila pred več kot desetimi leti, imela večjo partnersko krizo, ki je bila tudi vzrok, da se takrat nista poročila. "Od zaroke je več kot 10 let. Takoj zatem sva imela krizo in je vse skupaj propadlo. A vesela sem, da sva ostala skupaj in da imava danes lep in trden odnos. Čeprav nikoli ne veš, življenje prinese vse sorte," pravi Saška.

Vsekakor dodaja, da si ne predstavlja, da bi imela celo življenje drugačen priimek kot hčerka in partner. Veliko željo, da se z Miho poročita, pa ima tudi nuna hčerka Aria: "Zelo si želi tega. Ko je bila moja mami še živa, sta kar naprej delali načrte, kako bi naju prepričali. A  morda me je malce strah, saj so se naši prijatelji, dva para, poročili, sedaj pa se ločujejo. Eden po 13-ih letih zveze, drugi po 16-ih, a se oba para po dobrem letu poroke že ločujeta. Tega si res ne želim." Sicer pa Saška še dodaja, da bi bila poroka bolj žur za prijatelje in ne nek mejnik v njuni zvezi, saj sta že toliko let skupaj, tako "v lepem kot v težkem". 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.