Magazin > VIP
76427 ogledov

Pravi ravs zakoncev Lendero pred TV kamerami!

Saša Lendero Instagram
Ste videli, kakšen odnos imata Saša Lendero in njen dolgoletni partner Miha Hercog?

Dolgoletna partnerja, tako zasebno kot poslovno, glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog sta se tokrat, kot sodelujoča v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko na Planet TV, prvič znašla v vlogi nasprotnikov. Saška in Miha sta namreč vsak v svoji ekipi zvezdnikov, ki ugibajo, kateri znani Slovenci ali Slovenke se skrivajo pod maskami. 

Zakonca sta v nasprotnih ekipah poskrbela za kar nekaj sočnih komentarjev in prisrčnih zbadanj na račun drug drugega. Saška je celo razkrila, da je njenemu Pajkiju, kot ljubkovalno kliče Miha, všeč igralka Gorka Berden. Najbolj nerodno pa je bilo, ko je Miha komentiral nastop čebelice, pod katero se je skrivala Sanja Grohar. "Blazno erotično, definitivno je visoka," je rekel, Jasna Kuljaj pa ga je takoj ustavila: "Pazi s to erotiko, žena posluša." A Miha se ni dal, zamahnil je z roko, pokazal na drugo stran studia, kjer je sedala nasprotna ekipa s Saško, in rekel: "Ma kaj me briga, ona je tam." Ob tem so vsi zadržali dih in pogledali Sašo, ki mu je nazaj zabrusila: "Ne pajki, danes si imel že dva taka neprimerna. Eno je bilo, da je Zvezdana (Mlakar op. a.) zrela, ona ni zrela, ona je cvetoča."

A kljub nekaterim sočnim in neposrednim izjavam, par velja za enega izmed naših najbolj ljubečih in trdnih estradniških parov, z ljubkim zbadanjem pa sta le potrdila, kako pristna in spontana sta. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice