Magazin > Film & Glasba & TV
17759 ogledov

Izvohali smo, kdo bo vodil šov The Biggest Loser! Presenečeni?

The biggest loser
Na Planet TV to skrivnost varujejo kot največji zaklad.

Kdo bo vodil novo sezono priljubljenega resničnostnega šova The Biggest Loser zaenkrat še ni znano, zagotovo pa to ne bo Marko Potrč, ki ima na Planetu v načrtu že dve drugi oddaji. Po televizijskih hodnikih so vse glasnejše govorice, da bo šov vodila ženska. Najverjetneje pevka, ki pa je v preteklosti že stopila v voditeljske čevlje. 

Marko Potrč Magazin Marko Potrč ne bo vodil šova The Biggest Loser

Med imeni se omenjajo Natalija Verboten, Rebeka Dremelj, Špela Grošelj, ki je šov vodila v prvi sezoni, in Saša Lendero. Natalija in Rebeka odpadeta, saj sta to možnost absolutno zanikali. Rebeka pravi, da jo s Planeta ni nihče poklical in da ima polne roke dela s svojimi projekti. Bo šov vodila Grošljeva, ki je že stara znaka tega formata in tudi sama dobro ve, kako težko je izgubiti odvečne kilograme? Verjetno ne, saj so vse glasnejše govorice, da se bosta Špela in njen fant Gregor Kirsch podala v boj za kristalni globus šova Zvezde plešejo.

od težaka do junaka Magazin Biggest loser: Vračajo se stari obrazi

Torej je najverjetnejša izbira Saša Lendero, ki naše domneve tudi ni zanikala. "Lahko povem, da sem v zadnjem času dobila kar nekaj ponudb za televizijsko delo, da se za eno tudi dogovarjam, vendar je še vse v fazi dogovorov. Morda boste presenečeni, v kakšni vlogi me boste videli, a za enkrat še ničesar ne komentiram," je vse, kar je razkrila. Da je Saša najverjetnejša izbira, priča tudi dejstvo, da se kot producentka na televizijo vrača Melinda Rebrek, ki je s Sašo že uspešno sodelovala v prvi sezoni planetove Kmetije. 

Saša Lendero | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 2
  • porko2 10:11 26.januar 2019.

    Saša Lendero ... naj antipatična osebnost (če jo lahko omenimo)

Sorodne novice