Magazin > VIP
5526 ogledov

Maja, The Biggest Loser: Kot najstnica zapustila dom, kako ji gre danes?

Maja Drolc Begović Planet TV
Maja Drolc Begovič, tekmovalka šova The Biggest Loser, o tem, kako se je, po tem, ko je odšla od doma, postavila na lastne noge.

32-letna Maja Drolc Begović  je v šovu The Biggest Loser izdala, da je pri rosnih devetnajstih odšla od doma. Zakaj se je tako odločila, ne želi izdati, z veseljem pa pove, da ji gre danes dobro. "Sama zase živim in skrbim. Seveda mi gre dobro, imam redno službo, v novi koži pa se počutim še boljše," pravi Maja, ki je zaposlena v gostinskem podjetju Trojane. Pa jo kaj skrbijo slastne skušnjave, ki jih vsak dan pripravlja v službi?  "Mene krofi in šnicli ne ganejo, ker se tega vonja po tolikih letih prenaješ." Ponosno pa pove, da ima tako dobrega šefa in sodelavce, da ji v času šova ni bilo potrebno oddelati niti ene ure: "Res sem imela ta čas, ki sem ga posvetila sama sebi."

biggest_loser2 The Biggest Loser Magazin The Biggest Loser: Ste opazili, kako se je Željko poklonil pokojnemu bratu?

Maja je osredotočena na svoj cilj tudi po šovu, zato bo morala ljubezen še malo počakati: "Fantje me trenutno ne zanimajo, ker moram priti do želenega cilja in ostati skoncentrirana. To pa je 70 kilogramov."

Komentarjev 2
  • Avatar Askotta
    Askotta 00:47 18.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • Lovebites 19:13 17.junij 2018.

    Ja kje je pa fasala ves ta speh,ce ne od hrane.

Sorodne novice