Magazin > VIP
6882 ogledov

The Biggest Loser: Ste opazili, kako se je Željko poklonil pokojnemu bratu?

biggest_loser2 Saša Despot
Željku Živkoviću je v šovu The Biggest Loser marsikdo očital nagle živce, a Željko pravi, da so le posledica tragične izgube.

Željko je pred dvema letoma nenadoma izgubil brata, kar ga je globoko prizadelo. V šov The Biggest Loser se ni prijavil le zaradi izgube kilogramov, temveč tudi naglih živcev. "Zato sem tudi prišel sem, da shujšam in da umirim svoje živce. Pomiril sem jih in zase sem zmagal.  Kaj ne boš živčen, če izgubiš brata, vsak bedak bi bil živčen. Tisti, ki ne bi bil jezen, verjetno ne bi imel rad svojega brata," pravi Željko, ki se je svojemu pokojnemu bratu na finalu šova poklonil na prav poseben način, nosil je namreč njegovo obleko: "Shranil sem njegove obleke in ob posebnih priložnostih se mu na ta način poklonim. Ob različnih praznovanjih, ki pa jih praznujem le še zaradi otrok."

The biggest loser | Avtor: Sašo Despot Sašo Despot

Spomin na brata pa s seboj nosi tudi v srcu in na koži. Na podlahti ima namreč vtetovirano krono in v njej napis Pepe. Sicer pa je Željku žal tudi za spor s sotekmovalko Marto, o katerem je povedal: "To kar se je bilo z Marto, niti ni bilo tako kot je bilo prikazano, a bom na tem mestu raje obdržal zase. Marti sem se tudi že opravičil in lahko povem, da je meni vedno žal, če rečem kaj narobe. "

biggest_loser2 Zmagovalka šova Magazin Klara Hrovat Vidman, zmagovalka šova The Biggest Loser: "Kakšen mesec po začetku sem šla v sobo in se zjokala"

 

 

Komentarjev 3
  • Tadej 23:24 12.junij 2018.

    Ni edini...to so samo izgovori.

  • perhan63 08:36 12.junij 2018.

    bravo ana

Sorodne novice