Magazin > VIP
8035 ogledov

Edo, The Biggest Loser: Tako se bori z ženino težko boleznijo

The biggest loser Saša Despot
Edo Mesić doma podpira vsaj tri vogale.

Edo Mesić, tekmovalec šova The Biggest Loser, se ne bori le z odvečnimi kilogrami, temveč tudi ženino neozdravljivo boleznijo, multiplo sklerozo. "Name ne vpliva, žal vpliva na ženo. Zdravil ni, zato se bori, kakor se bori, jaz sem ji v podporo. V vsakem pogledu, doma sem kuharica, hišnik in vse ostalo, ona pač pomaga kolikor lahko. Jaz sem tisti, ki podpira tri vogale," pravi Edo in dodaja, da ga je bila žena ob vrnitvi zelo vesela, o tem, kako je sprejela njegovo novo podobo, pa pripomni:  "Teh podob je bilo že toliko, da ni prvič, a na stara pota se ne vračam več."

Jasna Kuljaj Magazin Jasna Kuljaj o Indirinih očitkih

Sicer je bil Edo v šovu velik nasprotnik manipuliranja z kilogrami, s pomočjo katerih so si tekmovalci večkrat zagotovili dodatno imuniteto.  "Da se brez navideznih kil, če rabiš to, potem se prijavi v MasterChef," ostaja kritičen Edo. 

biggest_loser2 Zmagovalka šova Magazin Klara Hrovat Vidman, zmagovalka šova The Biggest Loser: "Kakšen mesec po začetku sem šla v sobo in se zjokala"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice