Magazin > VIP
21052 ogledov

Saška Lendero se je znašla v peklu

Saša Lendero Facebook
Grozljivka v Umagu.

saša lendero | Avtor: Facebook Facebook
Nad Istro se je včeraj razbesnelo neurje z močnim vetrom in dežjem, ponekod je padala tudi toča.

Veliko škodo je vreme povzročilo v Umagu. Kot kažejo posnetki, so izruvana številna drevesa, poškodovani so avtomobili, uničena je mestna tržnica. Pihal je veter s hitrostjo 150 kilometrov na uro, ljudje so poročali, da je bil občutek, kot da je po mestu divjal orkan. 

Nevihtni sestav je pot nadaljeval proti Karlovcu, kjer je padala toča v velikosti jabolka.  

"Sodni dan“ v Umagu je na lastne oči videla tudi naša priljubljena pevka Saška Lendero, ki tam preživlja počitnice. Njeno vozilo je poškodovalo drevo, ki je padlo nanj. "V Umagu cela katastrofa. Neurje. Strehe ob hišah, okna na dvoriščih, čolni na obali, naš avtek pa pokopan pod drevesom,“ je zapisala ob fotografiji družinskega avta.

Da je bilo zares hudo, je potrdil tudi njen sledilec, ki je pod posnetkom zapisal: "Ja, sem ga preživel. Res je bilo grozno, ne veš, če ga ne doživiš."

"Hvala vsem prijateljem in FB prijateljem, ki ste nam ob včerajšnjem neurju ponudili pomoč in prijazno besedo.
Hvala za skrb! Vsi smo ok in, tako, kot vas je napisala večina, kljub vsemu veseli, da je škoda samo materialna in, da smo vsi celi in zdravi,"
pa je danes sporočila Saška.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

 
Komentarjev 3
  • andrej084 14:57 04.avgust 2020.

    Joj Saška, pa ravno v Umag, se še spomnim na eno izmed tvojih pesmi, ko si bila ujeta v mrezasti obleki na mnogo lepši plaži, kot pa je v Umagu, polno trave, mulja, klobas,.. Mene tja ne dobiš, če ni plačajo...

  • psasa 10:36 04.avgust 2020.

    če bi porabla vavčer in ostala v prelepi Sloveniji se to nebi zgodilo

  • gregor51 07:52 04.avgust 2020.

    a začnemo zbirat denar..za nov avto ...revca