Magazin > VIP
12389 ogledov

Marko Potrč iskreno o odhodu s televizije: "Ni mi bilo vseeno"

Marko Potrč Planet TV
Odkrito o dolgoletni karieri televizijskega voditelja …

O Marku Potrču se že od lanskega leta veliko piše zaradi njegovih javnih objav na temo pandemije. Zaradi tega je bil lansko leto tudi ob pogodbo s Planet TV, kjer je kar 5 let ustvarjal oddajo Galileo in vodil različne šove. Kljub temu da se je na novi poti dobro znašel in ustanovil spletno trgovino s prehranskimi dodatki, pa odkrito pove, da mu ob odhodu s televizije ni bilo vseeno. 

"Pogodbo so mi lansko leto prekinili, a jih razumem, pritisk je bil prevelik. Ta preizkušnja zame ni bila enostavna, saj sem bil na Planetu od začetka, veliko sem naredil tudi zastonj. Oddajo Galileo sem postavil, bila je moj otrok, zato mi ni bilo vseeno. Veliko mi je pomenilo, kadar so k meni pritekli otroci in mi povedali, da nas spremljajo," je odkrit Potrč, ki pa televizijskega dela zaenkrat še ne pogreša. "Osredotočen sem na druge stvari in o tem niti ne razmišljam," je še dodal nekdanji voditelj, ki se z družino trenutno ponovno mudi na Švedskem, kjer so se jim odprle tudi številne nove karierne priložnosti. 

Komentarjev 27
  • tomaz6 19:53 26.avgust 2021.

    Se je na Švedskem že cepil ali ostaja med preostalimi 10% opreznih riti?

  • sajnires 17:19 26.avgust 2021.

    zdrahar...

  • Ulrich Schaffer 16:55 26.avgust 2021.

    Potrč je dober voditelj, je bil dober v vsaki oddaji katero je vodil in vodil jo je z znanjem in srcem Ne strinjam se z nekaterimi njegovimi razmišljanji a to je njegova stvar, ljudje imamo več kot 18 let in ...prikaži več vsak odgovarja zase. Planet Tv je več izgubil z njegovim odhodom kot Potrč. Ja pritiski so a urednik mora to zdržati sploh pa mora to zdržati direktor in stati za dobrimi delavci, a žal v Sloveniji to ni tako

Sorodne novice