Magazin > VIP
25569 ogledov

Marko Potrč odgovarja na očitke Oriane Girotto, da je strahopetno zbežal

marko potrč, eva cimbola Planet TV
Televizijska voditelja Marko Potrč in Oriana Girotto obračunavata na spletu.

"Da, to upa povedati od tam. Sem si pa ne upa. Naj sem pride protestirat. Je bil pa najbolj strahopeten in zbežal. Tako bi pa vsak znal, ne," je Oriana Girotto odgovorila Facebook uporabniku, ki je Marku Potrču čestital za to, ker je eden redkih, ki si upa povedati resnico, medtem ko so mediji in opozicija tiho.

Oriana Girotto | Avtor: Monica Girotto Monica Girotto

Potrču je prekipelo. Povedal je, da se je Oriana nanj menda pogosto naslanjala v svojih spletnih komentarjih, zato ji je sedaj napisal dolgo javno pismo in ga objavil na svojem Facebook profilu. 

"Tebi, gospodu Hojsu in mnogim SDS privržencem lahko odgovorim, da je Slovenija moj dom, moja dežela in nihče od vas si je ne more lastit. Tega vam ne dovolim. To je od nas vseh! Pika. Komaj čakam, da spim spet v svoji postelji, na zemlji, ki sem jo podedoval od prednikov. Še enkrat; to je moj dom! Zato je interpretacija, da bi 'bežal', absurdna. Nedopustna. A morda česa ne vem? A mi morda v Sloveniji grozi kaj, pred čemer bi naj 'bežal'? Ali ste morda ti in tebi podobni zgolj jezni, ker se tudi mene in mojih otrok ni zaprlo kot živali? Kot mnogo sodržavljanov. Če te to jezi, da smo v teh mesecih slovenskega zapora, živeli svobodno v drugi deželi in s tem nikomur tukaj nismo predstavljali 'smrtne grožnje', ker je tako živelo tudi na milijone drugih ljudi tukaj, je morda bolj na mestu, da se vprašaš, kakšni ljudje vodijo našo državo. Predvsem pa, kako funkcioniraš sama, glede na to, da tebe skrbi/jezi/vznemirja, kje je nekdo drug, ki s teboj sicer nima niti najmanjše povezave. Saj smo vsaj uradno še svobodni, mar ne? Ali kršim kak zakon s tem pa ne vem?" je med drugim zapisal Marko.

Priznava da tudi njemu ni enostavno, a da je ponosen na to, da se ni prodal: "Ni enostavno, a prav zato sem upravičeno ponosen, da sem uspel ustvariti kar nekaj odličnih poslovnih vezi tukaj, narediti že 3 projekte v zelo kratkem času in zgraditi osnovo za neodvisnost od Slovenskega trga. Ker doma očitno nad nami sedijo gospodarji, ki lahko z enim navzdol obrnjenim prstom ogrozijo eksistenco nekoga, ki jim ni po godu. Zaenkrat sem zelo dobro uspel tukaj ustvariti dovolj priložnosti, da sem zagotovil lepe dni za moja otroka. In na to sem ponosen! Ker jaz za prihodek pošteno delam. Nisem se prodal. Ne eni in ne drugi strani. Pa sem vseeno preskrbel svojo družino! Nekaj, kar se je politika odločila ogroziti. To, da smo tukaj svobodni, je pa samo dodaten plus. Plus, ki ga želim predati tudi Slovencem. Ker bo morda, ampak res samo morda komu odprl oči. Da ne bodo iz medijev samo odzvanjale besede izbrancev, ki na pamet govorijo, zakaj ti Švedi lahko, Slovenci pa ne. Ker so drugačni in to in ono ... Zato bi ti rad na srce položil, da se trudi biti dobra oseba. Želi drugemu dobro. Tudi, če nisi enakega mnenja kot ta oseba. Ne poznaš resnične zgodbe drugih ljudi. Ne poznaš izzivov pred katere so postavljeni. Predvsem pa ne postavljaj se nad druge, ker to samo priča o tem, kako nizko si sama."

Celoten zapis si preberite TUKAJ

Švedska Zakonodaja Svet Švedi se pripravljajo na zaostrovanje
Komentarjev 71
  • jaka6 14:11 20.februar 2021.

    Oriana kdo? Aja zena od Cavazze... resno me zabavajo komentarji velepametnih "estradnic". Potrc tudi ni cvetka, toda vseeno vsaj pove nekaj z repom in glavo. To da v Sloveniji folk se vedno nosi maske po soncu pa tudi mene sili ven.

  • ode 08:16 19.februar 2021.

    Ko se bo izgubljeni sin vrnil, bi mu morala policija natakniti lisice in ga po uradni dolžnosti obtožiti krivde za smrt vsaj 100 ljudi, umrlih za posledicami covid-19, ker jih je kot javna, vplivna oseba prepričal, da virusa in epidemije ...prikaži več ni in da je nošenje mask in upoštevanje zaščitnih ukrepov nepotrebno. Svojci umrlih bi lahko proti njemu vložili kolektivno odškondnisko tožbo.

  • sebastjan95 04:23 18.februar 2021.

    Zemlja mojih prednikov ta pa je dobra potrcko

Sorodne novice