Magazin > VIP
51924 ogledov

To je novi posel Marka Potrča in Lili Žagar

Lili Žagar, Marko Potrč Žurnal24 main
Poslovna žilica Marka in Lili ne počiva. Čeprav imata vsak svoj posel, sta se sedaj odločila še za skupnega …

Marko Potrč je na Instagramu razkril novo družinsko podjetniško zgodbo, ki se je povsem nepričakovana začela lansko leto, ko je družina živela na Švedskem. 

"V zadnjem času je večkrat kdo vprašal, zakaj smo šli na Švedsko. Vsak s svojim razlogom, seveda ... Pa o tem kaj veliko nisem razlagal. A prvi razlog za to se je dejansko zgodil že na začetku leta 2020. Ko smo se dogovorili za projekt na področju video produkcije. Kak razlog več pa se je tako rečeno še pojavil tekom leta. A na tovrstnih potovanjih se včasih razvijejo tudi popolnoma nepričakovane stvari. Ena teh je čudovita zgodba vitaminklinik.si. Ker z Lili za nas zmeraj iščeva produkte najvišje kakovosti, sva kmalu po prihodu na Švedsko pogledala, kako je tam recimo z magnezijem, pa z vitamini in seveda omega3. Ker pač ... Skandivanija naj bi bila na tem področju nad mnogimi, predvsem pa telo to v tistem okolju res potrebuje. In s tem se je, takrat še nevede, začela nova zgodba. Da ne bom na dolgo; beseda je dala besedo, nova skandinavska poznanstva so se prelevila v prijateljstva, nato pa še v partnerstva. In skrb za naše zdravje se je razvila v poslanstvo. V lepo poslanstvo," je razkril Marko. 
 
Vsekakor pa Marko ne zagovarja le bližnjice s prehranskimi dopolnili, temveč predvsem celosten zdrav življenjski slog. "Rad sem zunaj in živim aktivno. V športu, naravi uživam v vsakem vremenu. V vsem vidim čar. Tudi v vetru, dežju in tistem, čemu drugi pravijo 'slabo vreme'. Nekaj pa verjetno delam prav glede na to, da kljub precej surovemu švedskem vremenu, tudi tam niti enkrat nismo zboleli. Res pa je, da zelo skrbno izbiramo hrano in vse ostalo. Torej tudi dopolnila, ki jih telo (še posebej ob mnogih izzivih) potrebuje. Ne trdim, da so zgolj dopolnila kriva za našo odpornost, zdravje. Celoto po mojem mnenju naredi življenjski slog. Del tega pa dopolnila vsekakor so. Če so res kakovostna, vem, da so lahko zelo močan zaveznik. In ko gre za zdravje, ne sprejemam kompromisov. Moje mnenje je, da jih nihče ne bi smel. Na nove začetke," je še dodal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Komentarjev 24
  • cveto8 15:58 26.julij 2021.

    Potrč hitro nazaj na Švedsko spizdi, jeseni bo lockdown, da se ne ukuzis, pol ne boš mogel jezikat, pa se norca delat, kako čudovito je gor. Ko so pa Švedi malo zapore naredli, sta pa z prvim avionom domov pribezala

  • Kolr 22:28 14.julij 2021.

    Kaj pa ce bi sel raje res kaj delat?

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:28 14.julij 2021.

    Če te iz službe odžagajo zaradi tvojih prepričanj, se moraš pač znajti po svoje. Nisem na njegovi strani, tudi prav se mi ne zdi, da se je šel tako anticepilno propagando, priznati pa mu je treba, da je ambiciozen in iznajdljiv.

Sorodne novice