Slovenija
39 ogledov

Brezplačna poletna šola o CRM

Sistem za CRM (upravljanje odnosov s strankami) sodi k osnovni opremi vsakega sodobnega podjetja. Odličen slovenski CRM sistem Intrix lahko tudi to poletje podrobno spoznate na brezplačni poletni šoli. Ta bo potekala od 22. do 26. avgusta v obliki spletnih predavanj, ki se jih lahko kar iz svoje pisarne udeležite tudi vi.

Intrix | Avtor: Intrix Intrix


Uporabniki CRM sistema Intrix, ki želite nadgraditi svoje znanje, pa tudi vsi, ki z uporabo začenjate ali šele razmišljate o uvedbi sistema za CRM v podjetje, ste vabljeni v Intrix poletno šolo, ki bo potekala od 22. do 26. avgusta, vsak dan ob 9. uri.

Gre za sklop 5 spletnih seminarjev, ki bodo osvežili vaše znanje in uporabo Intrixa tudi že obstoječim uporabnikom predstavili na način, ki ga mogoče še ne poznate. Izvedeli boste koristne nasvete za lažjo in hitrejšo uporabo ter spoznali novosti in razširitve, ki so jih v podjetju Intera razvili za specifične potrebe naročnikov.

5 dni. 5 tem. 5 strokovnjakov. Brezplačno.

Ponedeljek: Osvežimo osnove Intrixa

Torek: Najboljše prakse uporabe mobilne aplikacije za iOs in Android

Sreda: Delo s priložnostmi in kampanje

Četrtek: Odgovori na pogosta vprašanja uporabnikov ter triki in nasveti

Petek: Specialne rešitve in novosti

Intrix poletno šolo boste lahko spremljali kar iz svoje pisarne. Potrebujete le računalnik z zvočniki ali slušalkami. Začelo se bo vsak dan ob 9. uri, vsak seminar bo trajal od pol do ene ure. Če se seminarjev ne morete udeležiti v tem terminu, nič hudega – prijavite se in posnetke boste prejeli po e-pošti.

PRIJAVITE SE v Intrix poletno šolo tukaj 

Intrix CRM lahko kadarkoli brezplačno preizkusite. Spoznajte ga tu.