Magazin > VIP
180 ogledov

Bilo je nekoč: Ali Lili na plačilo za vodenje šova še čaka?

Lili Žagar Planet TV
Med tistimi, ki na svoj delež pogače še čakajo naj bi bila tudi voditeljica in zmagovalec šova Bilo je nekoč.

Kot smo poročali, je Temma-X za sodelovanje pri šovu Bilo je nekoč še vedno dolžna denar svojim nekdanjim sodelavcem. Na Temmi sicer pravijo, da je do tega prišlo zato, ker tudi sami še čakajo del plačila, ki jim ga dolguje Planet TV, ki je trenutno v prisilni poravnavi. Direktor podjetja Peter Keček je povedal, da so "trenutno plačilno nesposobni. Tisto, kar smo dobili, smo pravično razdelili med sodelavce in nekaj založili celo iz lastnih sredstev, vsega pa jim še nismo izplačali, saj že dva meseca in pol čakamo na denar, ki nam ga še dolguje Planet TV." 

A naši viri pravijo, da temu ni tako in da je Temma že dobila dovolj denarja, s katerim bi lahko poplačala nekdanje sodelavce. Očitno nekdanji sodelavci krivde za nastalo situacijo ne valijo na Planet TV, saj naj bi jih lepo število z omenjeno televizijo sedaj sodelovalo pri šovu Kmetija: Nov začetek.

Med čakajočimi na svoj kos pogače naj bi bila tudi voditeljica Lili Žagar (po naših informacijah tudi na plačilni listi Temme-X), ki pa se je od tega oddaljila. Govorili smo z njenim partnerjem Markom Potrčem, ki pravi le to, da se Lili za nekaj časa umika iz medijskega sveta, saj se posveča drugim projektom. 

Prav tako pa na denar oziroma glavno nagrado menda čaka zmagovalec šova, Niki Pagon, ki je izdal, da izplačilo pričakuje 10. avgusta, a po tem datumu ni več želel povedati, ali je do izplačila tudi prišlo. Ali je Planet TV plačal vsem sodelujočim pri projektu Bilo je nekoč, pa so nam odgovorni odgovorili: "Smo v postopku prisilne poravnave in vsa plačila so obravnavana v skladu z zakonodajo."

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.