Magazin > Film & Glasba & TV
3336 ogledov

Drama: Razočaranje je bilo preveliko, zlomila se je

exatlon, katarina
1/3
Planet TV
V Exatlonu je Triglav znova z veliko pomočjo premagal ekipa Jadran, po porazu pa je najstarejša tekmovalka Katarina Jerše padla v neutolažljivi jok.

Vzdušje v modri ekipi Jadran je bilo po številnih porazih na ekipnih tekmah precej slabo. Nekaj upanja, da se kmalu utegne zgoditi preobrat, jim je vlila zmaga v karibski odbojki, zato so v tokratni dvoboj za prednost vstopili nekoliko bolj samozavestni. Toda kaj kmalu so rdeči na poligonu Sršenje gnezdo začeli kazati svojo premoč in tudi to tekmo dobili z visokim rezultatom, čeprav so na vseh dvobojih odločale malenkosti.

Ena tistih, ki si modro ekipo zares želi popeljati na zmagovalna pota, je tudi 42-letna Katarina. Kaže pa, da je v preveliki želji, da bi dokazala, da lahko zmaguje na poligonu, "pregorela". Premajhna zbranost v odločilnih trenutkih jo je stala zmago. Ob še enem razočaranju so jo oblile solze in začela je neutolažljivo jokati. Med ihtenjem je povedala, da ne spada v šov, a so ji njeni sotekmovalci zagotovili, da se moti in da je odlična. 

Rdeča ekipa si je pred nocojšnjim pomembnim poligonom, ki bo odločal o tem, kateri člani ekip se bodo podali v dvoboj za obstanek in si tako priigrali še prednost. Rdeči so izžrebali prednost, pri kateri bodo morali modri pred začetkom poligona sestaviti še sestavljanko. Preostali dve možnosti sta bili dodatni rekvizit in odstranjena ovira.

Modri zmagali v "karibskem nogometu"

Nekaj tolažbe je kasneje modri ekip vseeno prinesla zmaga v exaballu, nekakšnem karibskem nogometu. Tokrat sta se ekipi merili v nogometu, in podobno kot včeraj, ko sta se merili v odbojki, je tudi tokrat zmaga šla prepričljivo v roke ekipe Jadran, kar so komentirali z besedami, da ko so sproščeni, so nepremagljivi.

Med najuspešnejšimi dekleti v ekipi Triglav je 25-letna Marjanca Polutnik, ki na poligonih zmaguje kot za stavo, kar bi ji pred Exatlonom pripisali le redki. Zmago je osvojila tudi na posamični tekmi in prišla do pomembnega bonusa, ki bi lahko odigral odločilno vlogo na dvobojih za izločanje. Nad njenimi izjemnimi predstavami na poligonih je navdušen tudi Igor Mikič - Mišica, ki je priznal, da ni verjel, da je sposobna takšnih predstav. "Ko sem jo spoznal, sem si mislil, da ne more preskočiti niti mravlje. Da si zna samo puliti obrvi in lakirati nohte. Ampak kar ona počne, je noro. Čez poligon gre kot levinja."

Nocoj tekmovalce čaka najpomembnejša tekma na poligonu, ki bo odločala o tem, katera ekipa bo morala dva svoja tekmovalca poslati v boj za obstanek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.