Magazin > Film & Glasba & TV
3011 ogledov

Znani Slovenec: "Če bi moral biti v baraki, bi se zjokal"

exatlon
1/6
Planet TV
Nov teden v Exatlonu se je začel z enim najbolj napetih bojev, tekmo za vilo. Še pred tem pa sta se ekipama pridružili dve novinki: Jadran je v svoje vrste sprejel judoistko Tejo Tropan, Triglav pa osebno trenerko Vanjo Štembergar.

Čeprav je nekaj časa kazalo, da bo modri ekipi (Jadran) tokrat le uspelo zmagati in si priboriti bivanje v luksuzni vili, saj so nekaj časa celo vodili, je rdeča ekipa (Triglav) na koncu stisnila zobe in uspela pridobiti 10 zmag ter obdržati svoje udobne postelje v vili. Končni rezultat po izredno napetem in izenačenem boju je bil 10 : 7 za rdeče.

"Če bi moral biti v baraki, bi se zjokal"

Da se je lahko po tekmovanju vrnil v vilo, je še posebno veliko pomenilo Igorju Mikiču, ki se mu zdi bitka za vilo celo pomembnejša od izločilnih bojev. "Nikomur iz modre ekipe ne zamerim, če gre domov. Če bi bil sam 15 dni v baraki, bi se zjokal. Jaz bi že tretji dan želel domov," je med drugim povedal Mišica.

Ekipi dobili okrepitvi, Vanjo Štembergar in Tejo Tropan

Tokratna oddaja je  sicerminila tudi v znamenju prihoda novih tekmovalk. Rdečo ekipo je okrepila osebna trenerka Vanja Štembergar, ki so jo gledalci spoznali že v oddaji Preživetje v divjini, modrim pa se je pridružila uspešna judositka Teja Tropan.

Vanja Štembergar 

exatlon | Avtor: Planet TV Planet TV

36 let 

Ljubljana 

Vanja Štembergar prihaja iz Ljubljane. Pred časom nas je že navdušila z nastopom v oddaji Preživetje v divjini. Ukvarja se z osebnim trenerstvom, preizkusila se je tudi v lokostrelstvu, košarki, odbojki in teku. Udeležila se je tudi sedmih tekem v bodybuilding. Najbolj jo sproščajo sprehodi s psičko. Vedno je željna novih izzivov in dokazovan. Exatlon jo je s svojim formatom takoj pritegnil, saj meni, da ne gre samo za fizično preizkušnjo, ampak se je z vedno novimi izzivi treba spopadati vsak dan, tako kot v vsakdanjem življenju. Predvsem bi rada izvedela, česa je sposobna. 


Teja Tropan

exatlon | Avtor: Planet TV Planet TV

23 let

Slovenska Bistrica

Teja je judoistka. S tem športom se ukvarja že 17 let in je večkratna državna članska prvakinja, zavidljive rezultate pa je dosegala tudi že na mednarodnih tekmovanjih. Modro ekipo Jadran bo s svojo borbenostjo in motivacijo poskušala popeljati do zmage nad rdečo ekipo Triglav. Pravi, da je njena moč v rokah in to bo po njenem mnenju modri ekipi prišlo še kako prav. 

 

Komentarjev 3
  • leonardo 13:00 21.september 2021.

    Hej presranec. Bi se zjokal, mamin sine? Človek še kaj hujšega doživi kot pa da mora nekaj dni živeti v baraki.

  • Doreen_Bruck 12:30 21.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar pantani
    pantani 12:08 21.september 2021.

    Drekatlon.